Schlosár: Na „neposlušných“ ľudí, ktorí sa nechcú zaočkovať, sa chystá niečo desivé (VIDEO)
30 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcinačné šialenstvo nepoľavuje ani na Slovensku. A ako sa zdá, môže byť ešte horšie. Pripravuje sa údajne novela zákona, ktorá dá policajtovi do ruky také kompetencie zasiahnuť proti nezaočkovanému, o akých sa nielen jemu, ale ani nám ostatným ani len nesníva.


Viete si predstaviť, že nie ste zaočkovaný a že vás kvôli tomu môže policajt zadržať, dať na ruky putá a odviesť k lekárovi, ktorý vás proti vašej vôli zaočkuje? Vraj nie? Tak vedzte, že aj toto sa môže stať. Ako vo videu hovorí poslanec za ĽSNS Rastislav Schlosár, k tomuto sa už pripravuje novela zákona.
Kam to všetko povedie keď dnes už chcú očkovať aj päťročné deti

„Vláda chystá novelizovať zákony o Policajnom zbore a dať im viaceré kompetencie. Hovorí sa napríklad o odstránení menoviek z uniforiem policajtov či pokuty do výšky 500 eur, ak ho vulgárne urazíme,“ píše portál magazín1.sk. To však nie je všetko. Na „neposlušných“ ľudí, ktorí sa nechcú zaočkovať, sa chystá niečo ešte oveľa horšie.

„Pýtam sa, kam to všetko povedie. Pretože dnes sú diskriminovaní zamestnanci v práci, zdravotníci, policajti, vojaci. Diskriminovaní sú väzni, študenti vysokých škôl. Ak sa nechcú dať zaočkovať, tak ak chcú normálne študovať, sa musia niekoľkokrát do týždňa testovať,“ hovorí Schlosár.

Očkovanie detí bez povolenia rodičov?
26 | 09 | 2021 | Ján Papuga


„Začali sa očkovať už päťročné deti. A ja neviem, či tieto deti chceme nejakým spôsobom vylučovať zo škôlok- Alebo keď dosiahnu šesť rokov, ich nepustíme do základných škôl, aby mohli absolvovať povinnú školskú dochádzku. Alebo či teraz budeme očkovať už batoľatá. Či dokonca malé deti v pôrodnici. Lebo aj také očkovanie, síce v súvislosti a s inými chorobami, sme v minulosti, že sa očkovali už na tretí deň po narodení, na Slovensku mali,“ pripomína kolegom poslanec za ĽSNS.

Masové očkovanie je veľkou vedeckou a medicínskou chybou! Tlmočí Pirošíková slová držiteľa Nobelovej ceny (VIDEO)
Už aj na Slovensku rastie počet právnikov, ktorí sa stavajú odmietavo nielen k očkovaniu, ale i protipandemickým opatreniam súčasnej vlády ako takým. Tie majú totiž ďaleko k tým, ktoré sú v súlade s našou ústavou a medzinárodnými... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Budú nás jedného dňa zatvárať hádam aj do koncentračných táborov?

„Toto je zatiaľ len diskriminácia, ale už teraz vieme, že okrem tejto legislatívy, ktorá u nás teraz platí, sa chystá aj ďalšia legislatíva,“ prezrádza Schlosár. Podľa poslanca za ĽSNS sa pripravuje novela zákona o policajnom zbore, kde majú získať policajti právomoc na to, aby spútali a previezli k lekárovi osobu, ktorá sa odmietne podrobiť nejakému nariadenému lekárskemu zákroku.



„V praxi to bude znamenať napríklad to, že keď sa zavedie do budúcna povinné očkovanie hoci len zdravotníkov, učiteľov, alebo nejakých iných vybraných skupín obyvateľstva, tak policajti si pre nich prídu, spútajú a predvedú ich do nejakého očkovacieho centra, a tam ich násilím zaočkujú,“ šokuje Schlosár a dodáva, že už teraz sa na to pripravuje legislatíva, a preto je potrebné o tom hovoriť a treba ľuďom otvárať oči. „Ak nezastavíme túto diskrimináciu, tak uvidíme kam to až dospeje a jedného dňa nás budú zatvárať hádam aj do koncentračných táborov,“ končí v zostrihu videa doslova desivo poslanec Rastislav Schlosár.

"Je to totalitný príkaz!" Austrálski policajti zbierajú peniaze, aby mohli právne napadnúť povinné očkovanie
Policajti z Queenslandu založili stránku zameranú na finančné zbierky. Zhromažďuje peniaze na právnikov a spochybňuje povinné očkovanie zamestnancov orgánov činných v trestnom konaní. Hovorí sa, že nová smernica „porušuje právo na slobodu“, píše... Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Diana Zaťková