Americká moderátorka o princovi Harrym: „Zápach cigariet a alkoholu razil z každého jeho póru“!
30 | 09 | 2021 I Denis Merva

Známa americká moderátorka Katie Couricová na viac ako 500 stranách novej knihy odhaľuje bývalých priateľov, kolegov z NBC a CBS. Nešetrila ani celebrity z "A-zoznamu". Vrátane princa Harryho, píše New York Post.



Couricovej štart

Couricová okrem iného priznáva, že k svojej kolegyni Ashleigh Banfieldovej nebola na začiatku svojej kariéry veľmi priateľská. Zvažovala, že by ju mohla sabotovať. Podľa jej kolegyne Deborah Norvillovej , ktorú nahradila ako moderátorka šou 'Today' v roku 1991, mala z nej zlý pocit. Norvillová si zobrala dva mesiace materskej dovolenky a Couricová zaskočila na jej miesto. Keď sa však Norvillová z materskej už nevrátila, Couricová získala jej trvalé zamestnanie.

Napriek tomu mala, ako priznáva, „spätne zlý pocit“ voči svojej predchodkyni. Couricová píše, že Norvillová mala veľký problém spojiť sa s ľuďmi. Ráno, keď sa ľudia ešte len pripravovali na deň, bola príliš dokonalá. Jeden z kolegov údajne povedal Couricovej, že ​​v Norvillovej časoch mali diváci pocit, že sa musia obliecť a až potom zapnúť televíziu.

Za božskú postavu sa platí: Aj Verešová musí riadne makať vo fitku
Modelka Andrea Verešová na sociálnej sieti zverejnila video, kde máme možnosť nazrieť do sveta jej tréningu. Zostáva otázkou, či tieto cvičenia dokáže zopakovať každý, píše portál sputniknews.cz. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Od kolegov, cez celebrity až po kráľovský rod

Terčom jej bola aj Martha Stewartová , ktorá podľa jej slov potrebovala trochu zdravého poníženia, aby sa v nej rozvinul zmysel pre humor. Narážala tým na päťmesačný pobyt podnikateľky a celebrity za mrežami. Couric tiež otvorene píše o svojom milostnom živote. Svojho 17-ročného bývalého priateľa Brooksa Perlina nazýva krízou stredného veku. Televízneho producenta Toma Warnera označuje za školský príklad narcisa. Dokonca aj britská kráľovská rodina si našla v jej spomienkach svoje miesto. Na svoju známosť s princom Harrym spomína tak, že z každého jeho póru vychádzala zápach cigariet a alkoholu.
A potom Epstein a pedofília...

Neobišla ani princa Andrewa , s ktorým mala „tú česť“ večerať v luxusnom newyorskom sídle Jeffreyho Epsteina. „Nedokázala som si predstaviť, čo odo mňa chceli Epstein a Andrew, okrem snahy o rozvíjanie priateľských vzťahov s médiami. Keď sa obzriem späť, zdá sa, že dospeli k záveru, že to budú potrebovať, keď začnú prichádzať obvinenia z pedofílie, “píše Couricová.

Medzi ľuďmi, ktorí mali možnosť prečítať si rukopis, zavládol šok a dokonca aj hnev. Niektorí hovoria, že kniha sa mala volať „Spálené mosty Katie Couricovej" (Burning the Bridges of Katie Couric). Iní hovoria, že po tejto knihe a útokoch by Couricová už nemala počítať s tým, že by niekedy mohla znova získať prácu v akejkoľvek televízii.

„Po zvyšok svojho pracovného života bude zaseknutá vo svojom spravodajstve a príbehoch na Instagrame , aj keď z jej knihy srší zúfalý pokus o návrat do televíznej siete, kde by moderovala vlastnú šou,“ uzavrel niekto, kto už čítal spomienky Katie Couricovej.

Polícia zadržala HVIEZDU sociálnych sietí Plačkovú (Aktualizované)
Jednu z najznámejších slovenských influenceriek Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného Strausza zadržala v pondelok ráno pri protidrogovej razii polícia. Informuje o tom portál televízie JOJ. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Ivan Mihale