Za božskú postavu sa platí: Aj Verešová musí riadne makať vo fitku
27 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Modelka Andrea Verešová na sociálnej sieti zverejnila video, kde máme možnosť nazrieť do sveta jej tréningu. Zostáva otázkou, či tieto cvičenia dokáže zopakovať každý, píše portál sputniknews.cz.


"Čo pre mňa znamená šport? Pre mňa je to sloboda, čas len pre seba a ešte nám pomáha k tomu byť krajšími. Nebojte, aj ja sa musím občas prehovárať, pretože vždy mám niečo dôležitejšie na práci," napísala  Verešová vo svojom statuse.

Podľa slovenskej modelky však byť fit a štíhlymi nie je iba trend, "je to ideálne pre vaše telo, vaše kĺby, váš vzhľad a dobrý pocit. Navyše sa pri tom vyplavujú hormóny šťastia, ktoré nás robia spokojnejšími a odolnejšími".

Na obrázku môže byť 1 osoba, stojaca osoba a vonku

Sama bývalá misska vraví, že keď nemá čas zájsť si do fitka, určite cvičí aspoň jogu alebo jej obľúbených 5 Tibeťanov.

Ako na daný status zareagovali obdivovatelia Verešovej?

"Keď má žena dobré gény, nie je treba veľa, stačí len udržiavať," uviedla Martina. "Pekná žena aj bez športu," konštatovala užívateľka Ivamenomalle.

"Váš exteriér je dokonalý nástroj do Vášho sveta," podpichol Andeu Luboš. "Však tiež stále vyzeráš ako 16-ročná slečna" vyslovila sa Melissa Virgo.

"Prekvapuje ma, že dávaš miesto jogy posilku!!! A vyzeráš u toho cvičenia ako vždy skvele ... " stojí v poznámke Richarda.