Polícia zadržala HVIEZDU sociálnych sietí Plačkovú (Aktualizované)
27 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Jednu z najznámejších slovenských influenceriek Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného Strausza zadržala v pondelok ráno pri protidrogovej razii polícia. Informuje o tom portál televízie JOJ.


Podľa informácií TV JOJ policajti zadržali aj 38-ročného Tibora G., ktorý sa venuje bojovému umeniu. Práve on mal byť hlavným cieľom dnešnej policajnej akcie. Známy pár mal byť údajne súčasťou zločineckej skupiny, ktorá dlhodobo obchoduje s drogami. Razie prebiehali na viacerých miestach Slovenska.

Policajti zasahovali podľa informácií Markízy v byte v bratislavskom Ružinove, ale aj v Plačkovej dome v Miloslavove. Šéfa údajnej zločineckej skupiny zadržali v Hlohovci.
Oficiálne stanovisko NAKA

,,VEĽKÁ PROTIDROGOVÁ AKCIA NA ZÁPADE: NAKA ZADRŽALA AŽ 15 OSÔB. Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahujú od skorých ranných hodín na viacerých miestach vo viacerých krajoch, v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji. Počas protidrogovej akcie policajti vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov, zadržali 15 osôb. Viac informácií bude možné povedať po vykonaní potrebných procesných úkonov."


Internet ihneď zaplavili vtipy







 

Zuzana Strausz Plačková sa do povedomia dostala pred rokmi vďaka účasti v reality show Hotel Paradise. Na obrazovkách sa dokonca zjavovala vo viacerých projektoch, neskôr už len na sociálnych sieťach, kde sa rada prezentovala obklopená luxusom vrátane privátnych letov.

 

Toto už dávno nie je o zdraví - chcú nám zobrať našu slobodu a Covid je pre nich len zámienkou, tvrdí Blaha
Očkovací teror nezažívajú iba Slováci, ale traumatizuje ľudí takmer po celom svete. Príkladov na to je dosť, pričom ľudia sa proti povinnému očkovaniu búria prakticky všade. Niekde uspejú, inde ale nie. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik