Čekan by chcel cenzurovať. Vraj Blahu a TV Slovan treba vypnúť. Mazurek: totalitný ľudský odpad
28 | 09 | 2021 I Petra Demková

Mazureka nahneval komentár vedca Čekana. Tomu nestačilo, ako nahneval pred niekoľkými mesiacmi polovicu Slovenska svojimi drzými výrokmi. Síce sa za ne ospravedlnil... úprimné to však asi nebolo. Napísal totiž zas niečo podobné. A Mazurek reaguje.



Čekan už raz verejnosť nahneval

Milana Mazureka nahneval komentár vedca Pavla Čekana. Tomu očividne nestačilo, že pred niekoľkými mesiacmi nahneval polovicu Slovenska svojimi vyjadreniami o posielaní neočkovaných do krajín tretieho sveta a poznámkami o tom ako ich on s jeho kumpánmi budú „dávať dole“. Teraz Čekan napísal na sociálnej sieti ďalší kontroverzný príspevok.

Mazurek má k dispozícii screenshot s komentárom P. Čekana. Ten kdesi na Facebooku napísal toto: „Ešte zrušiť FB Blahovi a vypnúť TV Slovan a máme o 90% menej dezinformácií, konšpirácií a šírenia bludov, násilia, agresie a hlúposti.“ Pod tým mu kontruje Šnídl slovami: „plus Uhríkovci“.

Masové očkovanie je veľkou vedeckou a medicínskou chybou! Tlmočí Pirošíková slová držiteľa Nobelovej ceny (VIDEO)
Už aj na Slovensku rastie počet právnikov, ktorí sa stavajú odmietavo nielen k očkovaniu, ale i protipandemickým opatreniam súčasnej vlády ako takým. Tie majú totiž ďaleko k tým, ktoré sú v súlade s našou ústavou a medzinárodnými... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Fašisti a šváby vyliezajú na svetlo

Mazureka to rozzúrilo. „Fašisti odkrývajú karty! Šváby vyliezajú na svetlo sveta,“ píše nahnevane poslanec strany Republika.

„Priatelia, z takýchto ľudí sa mi robí fyzicky zle. V normálnej spoločnosti na nich pľujú, ako na totalitný ľudský odpad. Na Slovensku dostávajú štátne ocenenia od barbie zo skládky v prezidentskom paláci,“ ide priamo k veci mladý poslanec Národnej rady ktorý vzišiel zo strany ĽSNS.

„Zatvárať ústa nepohodlným ľuďom, odstraňovať profily a zakazovať diskusiu. Takto vyzerá totalita! Takto vyzerajú totalitné šváby,“ pritvrdzuje Mazurek.

„Čekan je parazit, ktorý poberá státisíce zo štátneho rozpočtu, aby vynašiel test, ktorý odlíši chrípku od korony. Čím defacto priznal, že čísla nakazených sú úplný blud. Navyše neplatí skoro žiadne dane a podniká v daňových rajoch. Ešte by však chcel robiť aj cenzora, ŠTBáka,“ nedáva si servítku pred ústa mladý poslanec.
Mazurek reaguje aj na redaktora Denníka N

Na záver reaguje aj na slová Vladimíra Šnídla, ktoý píše pre Denník N: „O nejakom Šnídlovi nič neviem. Ide zrejme o tak zbytočného človeka, že okrem boľševických chúťok, nič prínosné spoločnosti nepriniesol.“

„Táto plandémia ukazuje charaktery. My si to musíme pamätať,“ uzatvára svoj príspevok Milan Mazurek.

Lengvarský dokola omieľa, čo je dávno vyvrátené. Vraj očkovaní sú chránení. Géci mu čosi odkazuje
Marek Géci žasne nad rétorikou ministra zdravotníctva. Ten opakovane hovorí, že očkovaním človek chráni seba aj okolie. „Zaočkovaný rovnako prenáša ochorenie ako nezaočkovaný, pán „odborník Lengvarský!“ odkazuje právnik. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Petra Demková