Lengvarský dokola omieľa, čo je dávno vyvrátené. Vraj očkovaní sú chránení. Géci mu čosi odkazuje
27 | 09 | 2021 I Petra Demková

Marek Géci žasne nad rétorikou ministra zdravotníctva. Ten opakovane hovorí, že očkovaním človek chráni seba aj okolie. „Zaočkovaný rovnako prenáša ochorenie ako nezaočkovaný, pán „odborník Lengvarský!“ odkazuje právnik.


Marek Géci, ktorý bojuje proti neprimeraným protipandemickým opatreniam, sa opäť ozval. Reaguje na slová ministra zdravotníctva Lengvarského, ktorý sa v nedeľnej relácii na TA3 vyjadril v zmysle, že je možné, že opatrenia sa opäť budú sprísňovať. Lengvarský pripustil aj, že ešte stále je v hre aj povinné očkovanie.

Géci varuje verejnosť, že hrozia ešte horšie obmedzenia. „Takže znova sme si vypočuli ako očkovaním chránime seba a aj okolie,“ začína svoj príspevok na sociálnej sieti.

MUDr. Bukovský: Buď skončí totalita, alebo sa rozvinie agresia a bude vojna
Slovensko je v stave, v ktorom jednotlivec, alebo celá spoločnosť podľa MUDr. Igora Bukovského stráca svoju stabilitu v dôsledku rozvratu noriem a hodnôt, alebo v dôsledku straty cieľov hlbšieho zmyslu a ideálov. V najnovšom videu zverejnenom na... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Môže mi konečne povedať tento človek, ako očkovaný chráni to okolie, ak nekontrolovateľne behá kde chce a ako chce??? To naozaj stačí dookola omieľať jednu nepravdivú formulku a akože sa stane pravdou?“ pýta sa Géci, ktorého je často vidieť na pódiách protestných zhromaždení.

Následne dôrazne a jasne upozorňuje na toto: „Zaočkovaný rovnako prenáša ochorenie ako nezaočkovaný, pán „odborník Lengvarský!“

Potom pokračuje Géci v hodnotení výrokov ministra zdravotníctva:  „Rovnako sme sa dozvedeli, že znova bude potrebné sprísňovať. Citujem pána ministra: ,,Zaočkovaním chránia ľudia seba, svoje okolie a prispievajú k tomu, aby sa nenaplnili nemocnice." Povedal, že niektorí si to neuvedomujú, a aj preto asi bude musieť prísť k sprísneniu opatrení,“ dáva palec dole známy právnik a tým aj ukončuje svoj príspevok.

Rúškovanie je vojenská operácia, ktorá obmedzuje prívod kyslíka a uľahčuje ovládanie človeka, tvrdí Drgonec
„To, čo sa dá vydržať niekoľko týždňov, sa nedá vydržať mesiace a roky,“ povedal pre Plus 7 dní bývalý sudca Ústavného súdu Ján Drgonec. Problém vidí najmä v intenzite opatrení na Slovensku. Rúška považuje za prostriedok ovládania... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Petra Demková