Mazurek koalícii: Hanebne ste zneužili vraždu dvoch mladých ľudí, aby ste prevzali moc a dnes devastujete Slovensko (VIDEO)
24 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poslanci v našom parlamente si pri rozpravách a faktických pripomienkach navzájom vykričia naozaj hocičo. Na svetlo vyťahujú aj také veci, ktoré nikoho na Slovensku nezaujímajú. Podľa niektorých z nich sú ale práve toto problémy, ktoré ľudí trápia asi najviac.


Slováci by si mali pri najbližších voľbách dávať naozaj väčší pozor koho pošlú do nášho zákonodarného zboru. Potom sa totiž stáva, že sa chytajú za hlavu, čo to tam vlastne sedí za indivíduá. Na plné ústa to svojím kolegom vykričal vo faktickej poznámke Milan Mazurek, ktorý svoje vystúpenie zverejnil aj v statuse a krátkom videu na sociálnej sieti.
Kiska a Matovič zneužili emóciu z vraždy nevinných mladých ľudí pre svoje politické ambície

„Protesty za slušné Slovensko boli politickou hrou Kisku a Matoviča! Odmietam zneužívanie vraždy dvoch ľudí!“ napísal v úvode statusu Mazurek, ktorý, ako ďalej priznáva, bol v parlamente pri rozprave o referende a nutnosti predčasných volieb konfrontovaný koaličným poslancom, prečo sa vraj nezúčastňoval „apolitických“ Šeligových protestov proti Smeru.

„Nemohol som to nechať bez odozvy a jasne som im adresoval svoje stanovisko, k tejto nechutnej politickej hre, kedy Kiska či Matovič zneužili emóciu z vraždy nevinných mladých ľudí, pre svoje politické ambície a inštaláciu novej organizovanej zločineckej skupiny do vedenia štátu,“ skonštatoval člen hnutia Republika na záver. „Mimochodom, a to ma dojalo, vraj trápna rošáda, ktorú urobila minulá vláda. A prosím vás pekne, vy ste urobili čo?“ obracia sa v zostrihu videa Mazurek na koalíciu.

Mazurek: Chceme deti chrániť pred niekým, na koho sa každý z nás musí pozerať s najväčším opovrhnutím (VIDEO)
Poslanci za hnutie Republika v parlamente predložili zákon, ktorý chráni deti pred pedofilmi a LGBTI ideológiou. Netaja, že je kópiou maďarského zákona, ktorý presadil premiér Viktor Orbán. Čítať ďalej
23 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Vy ste urobili desaťnásobne trápnejšiu rošádu, pretože vy ste vymenili Hegera s Matovičom a celému Slovensku ste predstavili „novú“ reformnú vládu, Vláda, ktorá bude iná, akurát všetci zostali rovnakí,“ smeje sa republikán na tom, čo spravila „výmenou“ vlády koalícia. „Vy chcete hovoriť o trápnych rošádach? Načo tieto termíny vlastne používate, veď to si strieľate sami do kolena,“ hovorí ďalej Mazurek.

„Čo chcete odo mňa, aby som ja stál pri akýchsi „apolitických“ protestoch na jednom pódiu s daňovým a pozemkovým podvodníkom Kiskom? Daňovým podvodníkom Matovičom? S feťákom Trubanom? S agresívnym násilníkom Hlinom? Prepáčte, do takejto spoločnosti sa ja nechystám pridať, a preto som na týchto protestoch nebol. A ukázalo sa to, čo som od začiatku hovoril ako fakt, vy ste hanebne zneužili vraždu dvoch mladých ľudí aby ste prevzali moc a dnes devastujete Slovensko,“ vykričal niektorým koaličným poslancom Milan Mazurek.

Mazurek: Je čas zobudiť sa a prestať už snívať. O vírus tu vôbec nejde!
Vakcína proti koronavírusu mala byť zdravie, mala byť dokonca akousi spásou. Nie však ani jedno, ani druhé. Ako prví to začali spoznávať Izraelčania, ktorí sú najzaočkovanejším štátom na celom svete. Lenže... Oni už nepotrebujú dve dávky, ale aj... Čítať ďalej
08 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik