Mazurek: Chceme deti chrániť pred niekým, na koho sa každý z nás musí pozerať s najväčším opovrhnutím (VIDEO)
23 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poslanci za hnutie Republika v parlamente predložili zákon, ktorý chráni deti pred pedofilmi a LGBTI ideológiou. Netaja, že je kópiou maďarského zákona, ktorý presadil premiér Viktor Orbán.


Orbánov zákon vyvolal najmä v Európskom parlamente búrku nevôle. Dokonca zaň žiadali Maďarsko vylúčiť z EÚ. S prakticky totožným zákonom prišli aj poslanci hnutia Republika. V statuse a vo videu Milan Mazurek vysvetľuje, že ide o zákon, ktorý je veľmi potrebný. Chráni deti pred pedofilmi a indoktrináciou.
Zákon teda chráni iba zdravý vývin detí a zabezpečuje im detstvo

„Do pléna Národnej rady sme predložili známy Orbánov zákon, prijatý v Maďarsku, za ktorý sa do Maďarska pustili mnohé štáty EÚ a žiadali dokonca jeho vylúčenie z EÚ ako takej,“ píše hneď v úvode statusu Milan Mazurek a vzápätí vysvetľuje, o čo vlastne išlo:

- aby pedofili a násilníci, ktorí ubližovali deťom, už nikdy nemohli učiť na školách,

- aby sa na školách deťom nemohla tlačiť do hláv propaganda o zmene pohlavia, o tom že pohlaví je viac ako len dve,

- aby deti v školách nemohli byť vystavené propagácii zvrhlej sexuality a úchyliek,

- aby médiá v deťom prístupných programoch nemohli propagovať homosexualitu, či iné formy deviácie.

„Zákon teda chráni iba zdravý vývin detí a zabezpečuje im detstvo bez prehnanej sexuality a deviácií, ktoré detská myseľ nemôže správne posúdiť. Na nikoho neútočí a nikomu neupiera práva. Iba chráni deti! Keď má človek 18 rokov a sám je zodpovedný za svoj život, môže prijať vlastné rozhodnutia. Do tej doby by nemal byť konfrontovaný s propagáciou rôznych politických ideológii, postavených na sexuálnej orientácii,“ vysvetlil na koniec statusu Mazurek.

Mazurek burcuje: Venujme všetku energiu zvrhnutiu tejto vlády!
Poslanec hnutia Republika Milan Mazurek vyzýva k národnej jednote v boji proti súčasnej vláde. Kontroly pri vstupe do reštaurácií považuje za fašistické a nabáda ľudí, aby bojkotovali všetky firmy, ktoré chcú ľudí segregovať. Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vidíme, kam to speje v západnej Európe, toto je neprípustné

„Je to zákon, ktorý si kladie za cieľ ochranu tých najzraniteľnejších, tých najmenších a zabezpečenie zdravého a ničím deviačného charakteru vývoja malých detí,“ povedal v rozprave Milan Mazurek, ktorý pridáva, že síce sa s rozličnými odchýlkami naučíme žiť, ale nechápe, prečo by mali byť vyzdvihované, dokonca povyšované nad normálny život a tradičnú rodinu.

Ochrana našich detí pred pedofíliou a agresívnou LGBTI ideológiou sa odkladá. Prečo?
23 | 09 | 2021 | TASR


Podľa Mazureka je neprípustné a absolútne za červenou čiarou, aby práve takéto spôsoby života mali byť ukazované malým deťom. „Vidíme, kam to speje v západnej Európe. Vidíme scenérie, kedy chlap prezlečený za ženu sedí v škôlke a číta malým deťom rozprávky, kde sa používajú práve také termíny ako hovoril pán Krošlák, že rodovo neutrálny jeleň, že zajac a zaja majú spolu malého zajačika, a podobné kraviny a zvrhlosti, ktoré odporujú všetkým normám normálnosti,“ pridáva poslanec za hnutie Republika.

„Náš zákon rieši ochranu detí do 18 rokov pred rozličnými škodlivými faktormi, ktoré môžu mať veľmi zlý vplyv na ich výchovu. Či už je to prehnaná sexualizácia, prehnané krvilačné násilie, alebo je to propagácia homosexuality či pedofílie, ktoré reálne existujú, ale týkajú sa dospelých a do detí by sme ich určite vtláčať nemali,“ vysvetľuje Mazurek.

Mazurek: Farma firmy dostali pokuty za podplácanie lekárov, aby falšovali výsledky klinickej štúdie (VIDEO)
Vakcíny a vakcinácia je v súčasnosti témou č.1 nielen medzi bežnými Slovákmi, ale aj medzi poslancami. Odmietavý postoj má najmä hnutie Republika. Z tohto pohľadu je preto zaujímavé vystúpenie jej poslanca Milana Mazureka. Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Sú len dve pohlavia, muž a žena, ostatné sú len duševné choroby

Ďalším podstatným bodom návrhu poslancov z hnutia Republika je ochrana detí pred pedofilmi. „To je niečo, čo nemôže nikto príčetný oponovať. Chceme, aby osoba, ktorá bola odsúdená za nejaký násilný čin voči deťom, ale za ich znásilnenie, nebola nikdy, ani po zahladení trestu, vyučovať napríklad v materskej škôlke, v škole, alebo akomkoľvek zariadení kde prichádza do kontaktu s ľuďmi pod 18 rokov,“ hovorí v rozprave poslanec za hnutie Republika.



„S týmto má Cigániková problém? Toto sa vraj dotýka niekoho citov? Že chceme malé deti chrániť pred niekým, na ktorého sa každý z nás musí pozerať s najväčším opovrhnutím,“ obhajuje nimi navrhovaný zákon Mazurek, ktorý tvrdí, že takýto zákon je veľmi potrebný. „Sú len dve pohlavia, muž a žena a ostatné sú len duševné choroby, preto je potrebné deti pred duševnými chorobami chrániť,“ zdupľoval na samý záver svojho vystúpenia v parlamente Milan Mazurek.

Mazurek: Je čas zobudiť sa a prestať už snívať. O vírus tu vôbec nejde!
Vakcína proti koronavírusu mala byť zdravie, mala byť dokonca akousi spásou. Nie však ani jedno, ani druhé. Ako prví to začali spoznávať Izraelčania, ktorí sú najzaočkovanejším štátom na celom svete. Lenže... Oni už nepotrebujú dve dávky, ale aj... Čítať ďalej
08 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik