Laššáková: Táto doba a delenie ľudí na akékoľvek kategórie zapácha „ozvenou“ nacistickej ideológie
23 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Niektorí ľudia a politici tak prepadli očkovaciemu šialenstvu, že chcú dať povinne zaočkovať všetkých, ktorí sa len dajú. Ba aj tých, ktorí sa dať nechcú. A to povinne! Očkovací teror prakticky na celom svete je až neuveriteľný.


Proti povinnému očkovaniu na COVID-19 sa aj na Slovensku zdvihla vlna kritiky a odporu. Ako sa však zdá, takáto „vlnka“ niektorým vôbec neprekáža a idú tvrdo za tým, aby bolo u nás očkovanie povinné. Proti tomu stojí však aj právnička Judita Laššáková, ktorá to v statuse jasne vyjadrila, ba porovnala s tým, aké to bolo za hitlerovského Nemecka.
Podľa ministerky Kolíkovej je právne priechodné uzákoniť povinné očkovanie

„Uzákonia povinné očkovanie? A potom príde čo? Komory?“ kladie hodne nepríjemné otázky Laššáková, podľa ktorej sa dejiny nikdy neopakujú, iba sa občas rýmujú. „Obdobu toho, čo prežívame dnes, ľudstvo už zažilo neraz. V Európe naposledy v 30. a 40 rokoch minulého storočia. Dúfam, že v tomto storočí, sa to už do začiatku 30. rokov utrasie. Písala som, varovala aj ja, že táto doba, delenie ľudí na akékoľvek kategórie zapácha „ozvenou“ nacistickej ideológie,“ konštatuje právnička a dodáva, že v Nemecku jej poprední predstavitelia fyzicky likvidovali všetkých oponentov.

„Myslela som si, naivne zdá sa, že ak budeme viacerí kričať, niekto to začuje. Akoby to však počuli len tí, ktorí nám odpovedali: „Čo si to dovoľujete prirovnávať delenie ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných k povinnému noseniu žltých Dávidových hviezd?!“ Fajn, veď čo o tom môžem vedieť. Iba som to študovala, nezažila!“ píše v statuse Laššáková.

Nosenie rúšok na tvári náramne pomáha páchateľom násilia na ženách, tvrdí právnička Laššáková
Nosenie rúška na tvári odsudzujú mnohí odborníci aj lekári najmä zo zdravotníckeho hľadiska. Je tu však ešte jeden problém, ktorí mnohí zrejme prehliadli. A ten je nemenej závažný. Čítať ďalej
15 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Dnes sa dokonca pani ministerka Kolíková nechala počuť, že „je právne priechodné uzákoniť povinné očkovanie“. Blahoželám! Aký je rozdiel medzi povinným očkovacím preukazom a povinnou Dávidovou hviezdou?“ pýta sa opäť naša skúsená právnička, podľa ktorej niekto povie, že obrovský. „No ja hovorím, že aj podobnosť je mrazivo veľká. Mimochodom, nech si pani ministerka prečíta otvorený list, ktorý poslali Medzinárodnému trestnému tribunálu tí, ktorí prežili koncentračné tábory! Určite sa nájdu takí, čo aj tieto žijúce pamätníky ohavného utrpenia nejako priliehavo onálepkujú!“ myslí si Laššáková.


Ako civilizácia práve týmto ľuďom sľúbili, že sa TO už nikdy nestane!

„Nahnevaná som. Viete prečo? Lebo sme ako civilizácia práve týmto ľuďom sľúbili, že sa TO už nikdy nestane! A oni TO dnes vidia a zažívajú opäť. Môžeme sa všetci hanbiť! Aj tí, ktorí to robia, a aj my ostatní, ktorí to dopúšťame!“ konštatuje právnička Judita Laššáková a na samý záver dodáva: „Veľká pocta kolegom právnikom, ktorí vypracovali podanie vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov spáchané týmto režimom počas takzvanej pandémie na Medzinárodný trestný tribunál v Haagu!“

Judita Laššáková: Politici majú ľudí spájať, nie zámerne rozoštvávať a stavať proti sebe
Protesty Slovákov pred parlamentom a prezidentským palácom kritizoval poslanec Juraj Šeliga. Pred vstupom do politiky sám organizoval protivládne protesty. Keď má teplé miestečko v parlamente, je odrazu proti. Asi preto, lebo hnev ľudí je namierený... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik