Tódovej kamarátka a sudkyňa Pamela Záleská bude čeliť trestnému stíhaniu za ohýbanie práva a svojvôľu
21 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

A je to tu! Sudkyňa Pamela Záleská odsúdila bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika na 14 rokov nepodmienečne. Zatiaľ síce neprávoplatne, no aj tak je to trest, ktorý zamával najmä politikmi zo Smeru-SD.


Na vynesení rozsudku nad Dušanom Kováčikom bol aj šéf Smeru-SD Robert Fico spolu so svojimi dvomi podpredsedami. Trest, ktorý bývalému špeciálnemu prokurátorovi naparila sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Pamela Záleská sa im, prirodzene, vôbec nepáčil. Ako Ľuboš Blaha v statuse informuje, na sudkyňu podávajú trestné oznámenie za ohýbanie práva a za svojvôlu.
Lipšic zabil človeka a dostal podmienku. Feťák zabil Filipínca a dostal sedem rokov

„Za takýto monsterproces, aký táto Tódovej kamarátka zinscenovala v prípade Dušana Kováčika, by sa nehanbil ani Urválek. Boli sme tam a videli sme to na vlastné oči. Aj s Robertom Ficom a Lacom Kamenickým,“ prezradil v úvode Blaha, ktorý tiež priznal, že vždy chcel vedieť, ako asi prebiehali v stredoveku upaľovania bosoriek. „Nuž, takto,“ neskrýva smerák sklamanie. „Absolventka potravinárskej školy očividne celý život trpí komplexom menejcennosti. V právnom prostredí sa cíti ako rožok v súdnej sieni. Vždy patrila k najslabším sudcom, podľa nezávislých hodnotení Otvorených súdov skončila medzi najhoršími,“ prezrádza na sudkyňu podpredseda Smeru-SD a dodáva, že Tódová z nej napriek tomu urobila hviezdu kaviarní a ona sa jej takto odvďačuje.

„Žiaľ, absolventka strednej školy potravinárskej si ľudské životy zjavne pletie s práškom do pečiva. Lipšicov sadista z prokuratúry navrhne šialených 13 rokov, tak ona ešte jeden rok arogantne prihodí. Toľko nedostanete ani za vraždu. Lipšic zabil človeka a dostal podmienku. Feťák zabil Filipínca a dostal sedem rokov. Kováčik štrnásť. Za to, že kriminálnik Makó si vymyslel, že zobral 50 tisíc,“ doslova soptí Blaha nad zatiaľ neprávoplatným verdiktom sudkyne.

Súd odsúdil Dušana Kováčika na 14 rokov nepodmienečne (AKTUALIZOVANÉ)
Bývalého špeciálneho prokurátora Dušana K. odsúdil Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku na úhrnný 14-ročný nepodmienečný trest s minimálnym stupňom stráženia. Vymeral mu aj trest prepadnutia majetku. Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Karma je zdarma, pani Záleská. Karma si vás dobehne. Tik-tak-tik-tak

Kováčik nie je Podľa Blahu jediná obeť Záleskej. „Takto isto dala dole aj Milana Lučanského. Bola to ona, kto ho bez mihnutia oka poslala do väzby. Ona, kto ho poslala tam, odkiaľ už nebolo návratu. Nebolo treba reálne dôkazy - ani u generála Lučanského, ani dnes. Stačil kriminálnik Makó a narafičená sieť mafiánskych udavačov,“ prská ďalej síru okolo seba smerák. „Proste jedna babka povedala - pardon dve babky. A šup na doživotie. Ako v tridsiatych rokoch v Tretej ríši. Každý fašistický režim potrebuje svojich mäsiarov. Tento má svoju mäsiarku,“ srší Blaha hnev na sudkyňu Záleskú.



„Keď sa chcel Kováčik brániť a predvolať sudcu Hrubalu, ktorý pustil Kudličku na slobodu - tak mu to Pamela proste zamietla. Však čo je na tom, že Kováčika odsúdia za to, za čo sudcu Hrubalu povýšili. Načo vypočuť Hrubalu. Veď vinník bol dopredu určený,“ píše naštvane Blaha, podľa ktorého toto nebol súdny proces, toto bol jednoducho lynč.

„Takto môžu strčiť do basy každého, na koho ukáže Lipšic či Tódová. Stačí zohnať dvoch mafošov, dovydierať ich a o zvyšok sa postará Pamela. Rozsudok ešte nie je právoplatný. Matovičov monsterproces ešte nie je na konci. Ale jedno je isté - Záleská bude čeliť trestnému podaniu za to, čo spáchala,“ informuje Ľuboš Blaha, ktorý na samý záver dodáva: „Karma je zdarma, pani Záleská. Karma si vás dobehne. Skôr či neskôr. Stali ste sa Matovičovou mäsiarkou. Príde čas, kedy pravda vyjde najavo. Tik-tak-tik-tak.“

Na súd s Dušanom Kováčikom prišli Fico, Kamenický, aj Blaha
"Dušan Kováčik je vinný," vyhlásila sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Pamela Záleská. Kováčik v korupčnej kauze dostal nepodmienečný trest 14 rokov s minimálnym stupňom stráženia a prepadnutie majetku. Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová