Zemanová: Nechystá sa vláda bez hnutia Sme rodina
21 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Koaličná rada rokovala. Po mediálnych odkazoch členov koalície sa očakávalo kadečo. Aj vláda bez Borisa Kollára, ktorý je predsedom hnutia Sme Rodina. Zmena sa nechystá. Po koaličnej rade to potvrdila Anna Zemanová (SaS). "Vládna koalícia pokračuje v pôvodnom zložení a nechystá sa vláda bez hnutia Sme rodina," informuje SME.


Zemanová uviedla, že na koaličnej rade všetci konštruktívne spolupracovali v pôvodnom zložení. A tiež, že  „nevyzerá to tak“, že by sa chystala vláda bez hnutia Sme rodina, citovalo Zemanovú SME.

Boris Kollár pred koaličnou radou pripustil, že Sme rodina v koalícii nemusí pokračovať. Sme Rodina sa podľa Borisa Kollára nebude zúčastňovať práce v skupine, ktorá má obnoviť dôveru v právny štát. Igor Matovič, predseda OĽaNO pred koaličnou radou tiež prehovoril a uviedol, že ak by Sme rodina blokovala „očistný proces," existujú aj iné alternatívy.

Fico podáva trestné oznámenie na sudkyňu, ktorá chodí na dovolenky s Monikou Tódovou
Robert Fico, Ladislav Kamenický a Ľuboš Blaha dnes prekvapili. Prišli na súd s Dušanom Kováčikom a po vynesení rozsudku, Fico doslova šokoval! "Hneď potom, ako bol Kováčik odsúdený, vyjadril Fico svoje závažné podozrenia a doslova šokoval... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová

O legislatívnych návrhoch sa bavili konštruktívne a priateľsky

Zemanová podľa portálu SME dodala, že Kollár a Matovič si veci vysvetlili, lebo spoločne sa o týchto veciach nerozprávali, otvorenie koaličnej dohody podľa Zemanovej nebolo témou. Uviedla, že konštruktívne a priateľsky sa bavili o legislatívnych návrhoch.

Exministerka kultúry TVRDO reagovala na odvolanie Mičeva z postu riaditeľa Múzea SNP
Ministerka kultúry včera odvolala Stanislava Mičeva z postu riaditeľa Múzea SNP. Bývalá ministerka kultúry Ľubica Laššáková (Hlas-SD) si myslí, že sa týmto začala personálna a štrukturálna demontáž ikonickej múzejnej... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Ivan Mihale