Lámač ženských sŕdc v akcii: Takto vášnivo hovorili o Karlovi Gottovi jeho milenky!
14 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Kým stretol svoju osudovú lásku Ivanu, Karel Gott vystriedal v posteli mnoho žien. Sám bol dokonca známy ako lámač ženských sŕdc, či český Casanova. Aj jeho bývalé milenky na neho spomínajú ako na vášnivého milenca užívajúceho si život, píše eReport.


O Slávikovi prehovorila napríklad jedna z jeho mileniek Evelyna Steimarová. Na rozdiel od mnohých iných žien, známa česká herečka sa vedela s Gottom pekne zahrávať. „Bol jej skôr ľahostajný. Robila si z neho žarty. A keď ho potom chcela, robil drahoty on.Neskôr sa na neho vykašľala. Vždy mala chlapa, ktorého chcela,“ prezradil Gottov priateľ Milan Drobný.

Slovenská milenka Karla Gotta, Marika Sörösová, bola jednou z tých, ktoré ho rady provokovali a eroticky dráždili. S ňou mal dokonca Karel tak vášnivý vzťah, že sa schyľovalo k svadbe.

Marika Sörösová/ Zdroj: youtube


V posteli im to však klapalo perfektne, s čím sa často v médiách chválila aj ona sama. „Milovali sme sa všade, najradšej v jeho obývačke. Z perzského koberca som mala odreté kolená,“ netajila pred časom. „Karla som zvádzala všade. Napríklad keď telefonoval. Robila som mu striptíz. Potom musel ukončiť hovor, lebo bol vzrušený a naháňal ma po dome,“ spomínala s úsmevom.

Richard Müller oslávil šesťdesiatku: Pripomeňte si jeho vrcholy i pády!
Richard Müller patrí k najvýraznejším postavám československej populárnej hudby. Preslávil sa okrem iného hitmi ako Po schodoch, Nebude to také ľahké či Cigaretka na dva ťahy. Jeho kariéra sa však pred rokmi ocitla nad priepasťou, píše... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Tibor Sipos