Maroš Žilinka: Generálny prokurátor SR želá z bicykla a s vyvetranou hlavou všetkým pekný víkend
11 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

A predovšetkým prekvapuje. Ľudsky. Jeho želanie na sociálnej sieti prekvapuje. V komunikačnej praxi našich súčasných politikov je svetlom na konci tunela. Pozdravuje všetkých s vyvetranou hlavou z bicykla.


Iba taký nápad, o čom asi dnes píše generálny prokurátor? Nuž, ako vidíte, jeho status na sociálnej sieti je stručný.

Reprofoto FB (@Maroš Žilinka - Generálny prokurátor SR)

Nuž, wau:-)

"...wau, dobre padlo vyčistiť si hlavu ?‍♂️ po celom týždni...prajem všetkým krásny víkend...?" Píše na sieti Maroš Žilinka. Redakcia HD výnimočne ponechala aj emotikony, ktoré k odkazu generálny prokurátor pripojil.
Hlas voliča SaS

V diskusii je množstvo komentárov, HD zaujal nasledujúci. (Bol označený menom autora):

"Držím Vám palce a ospravedlňujem sa Vám ako volič SaS ako sa k Vám správajú. Toto som napísal na môj FB. Ak chce SaS, po tom čo zvolili Žilinku za Generálneho prokuratora, ho teraz odvolať, tak rovnako chcem ja, ktorý som vo voľbách volil SaS, chcem ich už dávno odvolať."
Pekne v poradí

"Keďźe voľby boli skôr, tak najskôr som na rade ja. No a po tom čo ich odvolám - kľudne môžem napísať odvoláme my čo sme SaS volili. Viem že nie som jediným sklamaným voličom SaS, tak oni už nebudú musieť sa trápiť s odvolávaním GP.

"Nebudú v koalícii, ba dokonca nebudú ani v NRSR. Tak čo pán Baranik ? Ideme do toho? Nezabudnite že my čo sme vás zvolili sme prví na rade." Znie názor návštevníka Žilinkovho profilu v jednom z množstva komentárov.

(Medzititulky red. HD)

Baránek: "Žilinka, na ktorého mafia vypísala odmenu za fyzickú likvidáciu, musí čeliť niktošom"
Ján Baránek v príspevku na sociálnej sieti reaguje na rokovanie Ústavnoprávneho výboru NR SR, kde bol "vypočúvaný" generálny prokurátor Maroš Žilinka. "Ľudia, ktorí by sami o sebe nevyhrali ani voľby do "Rady pomocnej školy", len z titulu funkcie,... Čítať ďalej
10 | 09 | 2021