Keď je na čele rezortu vnútra Mikulec, pápež je na Slovensku v ohrození, varuje Blaha
09 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vyjadrenia exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského po prepustení z väzby na slobodu doslova otvorili Pandorinu skrinku. To, čo z nej vypadlo slovenskú verejnosť nielenže isto riadne šokovalo, ale najmä pomazalo bruchá členom opozičnému Smeru-SD.


Nielen šéf smerákov Robert Fico, ale aj jeho podpredsedovia kritizovali stav v našich policajných zložkách či navádzanie kajúcnikov na krivé výpovede. To, čo prezradil Vladimír Pčolinský však doslova nahralo na smeč Ľubošovi Blahovi, ktorý sa v statuse poriadne odviazal a skritizoval najmä ministra vnútra Mikulca.
Keď na systém narafičených udavačov začal Pčolinský upozorňovať, ihneď ho zbalili

Blaha hneď v úvode svojho statusu konštatuje, že Vladimír Pčolinský potvrdil všetky ich najtemnejšie obavy, teda že slovenskú vládu a bezpečnostné zložky ovládla mafia. „Pčolinský okrem iného povedal toto, citujem: „Napríklad Ľudovít Makó mi na jedinom stretnutí, ktoré som s ním po prepustení mal, ešte v januári povedal, že on sa priznal aj k veciam, ktoré nespravil, lebo chcel ísť za každú cenu von, a že ponúkol väčšie ryby, ako bol on sám, aby získal slobodu.“

Blaha sľubuje: Keď sa vrátime do vlády, všetky svinstvá zrušíme a vrátime ľuďom slobodu
Naše pediatrické lekárske „kapacity“ sa celkom zbláznili. Kým vo svete hromadne odstupujú od očkovania detí, tie naše – naopak. Rozhodli sa, že na Slovensku začneme očkovať proti COVID-19 deti už od 5 rokov. Nie naše detičky, ale toto je už... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Len pripomínam, že Makó je hlavný udavač a kvôli jeho výmyslom prišiel o život aj generál Milan Lučanský,“ píše v úvode Blaha a dodáva, že kvôli nemu mučia vo väzbe aj ďalších nevinných ľudí. „ A dnes sa jasne ukazuje, že on celý čas iba šíril lži, aby sa dostal z basy. Jeho firma potom dostala tučné zákazky od vlády - takto funguje Matovičova mafia. Z Pčolinského slov mrazí,“ priznáva smerák.

Podľa Blahu keď na systém narafičených udavačov začal Pčolinský ako riaditeľ SIS upozorňovať, okamžite ho zbalili. A na polroka šupli do väzby. „Obvinil ho jeho námestník Beňa, ktorému najskôr robil obhajcu Lipšic a potom Čaputovej poradca Kubina,“ pripomína podpredseda Smeru-SD s tým, že Lipšic sa medzitým stal špeciálnym prokurátorom a vedie najväčšie politické čistky v dejinách odkedy v roku 1933 nastúpila v Nemecku k moci NSDAP.

Lipšic dostal od Penty štvrť milióna za nič, a to nikoho netrápi? Pýta sa nechápavo Blaha
Ak špeciálny prokurátor Daniel Lipšic nedostával doteraz od života facky, tak podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha mu ich v ostatnom čase rozdáva výdatne. A nielen jemu, ale aj „skvelej“ novinárke z Denníka N Monike Tódovej, ktorá sa zaradila medzi... Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Mafia v bezpečnostných zložkách ide aj po generálnom prokurátorovi Žilinkovi

Vladimír Pčolinský podľa Blahu tiež potvrdil, že v bezpečnostných zložkách prebieha totálna vojna. „Totálna vojna. Vzájomne sa zatvárajú, vzájomne si ubližujú, vzájomne pustošia Slovensko,“ konštatuje Blaha a dodáva, že Pčolinský naznačil aj to, že sa rozhodli zničiť aj šéfku „protidopingovej agentúry“, Santusovú, vyšetrovateľku inšpekcie, ktorá chcela rozbiť túto udavačskú mafiánsku sieť.

„A čo je najstrašnejšie, Pčolinský potvrdil, že mafia v bezpečnostných zložkách ide aj po generálnom prokurátorovi Žilinkovi. To vysvetľuje tú mediálnu hystériu voči nemu,“ myslí si Blaha, podľa ktorého sú do týchto špinavých politických čistiek sú zapojené aj vybrané oligarchické médiá, a Žilinka je ďalšia obeť.

„Dôvodom je podľa Pčolinského skutočnosť, že na miesto generálneho prokurátora si brúsi zuby niekto iný. Zjavne istý chaloš od Matoviča a Lipšica... A tak Žilinku musia odpáliť. Najlepšie niekam do väzby ako Kováčika. Či ako Milana Lučanského.“ Mafia podľa Blahu bojuje o to, kto obsadí bezpečnostné zložky v štáte, a kvôli tomu tu prebieha „totálna vojna“. Politici vládnej koalície podľa Vladimíra Pčolinského nesú plnú zodpovednosť za bezvládie a chaos. Prirodzene, Blaha sa nevyhol ani návšteve pápeža a jeho ohrane.


Bezpečnosť štátu je v totálnom rozklade a priamu zodpovednosť nesie minister Mikulec

„Ja len pripomínam, že za pár dní sem dôjde pápež a o jeho bezpečnosť sa majú starať bezpečnostné zložky, v ktorých prebieha „totálna vojna“. Veď tu hrozí medzinárodný škandál galaktických rozmerov. Ak je na čele rezortu vnútra Mikulec, pápež je na Slovensku v ohrození,“ varuje Blaha, podľa ktorého v tomto chaose, čo tu vládne, pápežovi nemožno garantovať bezpečnosť. „Keď sa Lipšic alebo Kysel zle vyspia, možno šupnú do väzby aj Svätého Otca,“ maľuje humorne čierne scenáre smerák a dodáva, že tu už dávno neplatia zákony a právo a bezpečnostné zložky sa vymkli spod kontroly. „Ide o všetko. Bezpečnosť štátu je v totálnom rozklade a priamu zodpovednosť nesie minister vnútra Mikulec. V hre je osud Slovenskej republiky. Pčolinského slová priniesli ďalšie zemetrasenie. Musia padať hlavy!“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik