Lipšic dostal od Penty štvrť milióna za nič, a to nikoho netrápi? Pýta sa nechápavo Blaha
07 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ak špeciálny prokurátor Daniel Lipšic nedostával doteraz od života facky, tak podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha mu ich v ostatnom čase rozdáva výdatne. A nielen jemu, ale aj „skvelej“ novinárke z Denníka N Monike Tódovej, ktorá sa zaradila medzi jeho „triednych“ nepriateľov.


V súčasnosti sa Daniel Lipšic dostal medzi azda „najospevovanejšie“ osoby na Slovensku. Facky dostáva náš špeciálny prokurátor prakticky z každej strany, no on stále odoláva. Jeho zrejme len tak niečo nezloží, pretože má svoj cieľ, svoju víziu. V statuse mu poriadne „naložil“ aj Ľuboš Blaha, ktorý ale v kritike neobišiel ani celým Smerom-SD nenávidenú novinárku Moniku Tódovú.
Lipšic je podľa Blahu gauner a už to vidí každý, Fico tvrdí, že je to etalón špiny

Liberálna kaviareň dostáva podľa Blahu od života také facky, že také nerozdávala ani Helena Růžičková v Slunce, seno a jahody. „Sú kompletne na smiech. Ukázalo sa, že ich najväčší hrdina Lipšic je mopslík Penty, a že od oligarchov dostával za nič státisíce eur,“ píše v úvode smerák a dodáva, že nejakých policajných úradníkov tu naháňajú za televízor, ale to, že Lipšic dostal štvrť milióna za nič, to nikoho netrápi.

„Haló, však takéto finančné toky sú na nerozoznanie od úplatku. Lipšic je gauner a už to vidí každý,“ konštatuje podpredseda Smeru-SD, podľa ktorého Lipšic je, slovami Roberta Fica, etalón špiny. „Hral sa na bojovníka proti oligarchom a bol na ich výplatnej páske. Daniel nie je Superman, Daniel je Pentaman,“ smeje sa na špeciálnom prokurátorovi Blaha.

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A najlepšie je, ako sa trápne vyhovára. Vraj Penta neplatila jemu, ale jeho právnickej firme. Rišo Takáč to dobre pomenoval - to ako by sa vyhováral, že chodca nezrazili on, ale jeho auto,“ pridáva na margo Lipšica smerák, ktorý sa vzápätí púšťa do kritiky svojej „obľúbenkyne“, novinárky Moniky Tódovej. „Generálny prokurátor Maroš Žilinka korporátne médiá a propagandistické trio Sme, Denník N a Aktuality usvedčil z klamstva. Tódová sa podľa mňa rozliala na kolomaž.

Klamali verejnosť, vraj Žilinka na tlačovku nepustil Tódovú. V skutočnosti dával len vyhlásenie pre telky a tlačové agentúry a nezavolal žiadne tlačové médium. Nie len Tódovú, ale nikoho,“ prízvukuje Blaha.


Liberálne médiá si poštvali proti sebe celý národ svojou agresivitou a hlúposťou

„Kto ešte bude veriť liberálnym médiám, keď klamú aj v takýchto banálnych veciach? Kto im bude veriť, keď aj ich, tak, ako Lipšica, financujú oligarchovia? Kto im bude veriť, keď šíria nenávisť už aj voči generálnej prokuratúre? Kto im bude veriť, keď sú nevzdelaní a skorumpovaní?“ pýta sa Blaha a vzápätí opäť páli do Tódovej. „Prosím, prečítajte si niekto Tódovej diplomovku zo žurnalistiky, umriete od smiechu. Odcitovala „až“ tri odborné knihy - očakáva sa minimálne tridsať. A ona tu poučuje Žilinku o práve. Strašná hanba.“ Podľa Blahu si poštvali proti sebe celý národ. „Svojou agresivitou, svojou hlúposťou, svojim prepojením na oligarchov. A svojou aroganciou voči ľuďom s iným názorom,“ píše na záver podpredseda Smeru-SD.

Blaha: Slováci sú dobrí a inteligentní ľudia, zato táto vláda je kompletne na smiech!
Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha si spravil s deťmi výlet do Bojníc. Aj on si zrejme občas potrebuje „vyresetovať“ hlavu od politiky, no pri prechádzaní sa medzi rozhnevanými Slovákmi to jednoducho nejde. A zážitkov s nimi mal opäť za celé... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik