Vakcinovaných skončilo pri alfa aj delta variante v nemocnici viac ako nevakcinovaných, šokuje Mesík
05 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Aj na Slovensku je veľa lekárov, vedcov a odborníkov, ktorí sú doslova „zatracovaní“ iba preto, že neuznávajú očkovanie proti COVID-19. Sami ponúkajú riešenia ako sa tejto chorobe brániť. To isté platí aj o lieku Ivermectin. Patrí medzi nich aj Juraj Mesík.


Juraj Mesík je nielen vyštudovaný lekár, ale aj analytik bezpečnostných rizík, ktorý sa od začiatku koronakrízy venuje situácii okolo COVID-19. Je veľkým zástancom lieku Ivermectin (ale nielen toho), ktorý je, zdá sa, v boji s týmto vírusom najúčinnejší. V statusoch vždy poukazuje nielen na tento liek, ale aj na to, ako nás vláda a niektorí „odborníci“ Covidom doslova oblbujú.
Štatistiky sa nám veľakrát prezentujú iba také, ako si to „niekto“ želá

„Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo, alebo darmo je, vládny kontrakt na Pfizer propagandu je vládny kontrakt - a ich čitatelia aj tak uveria hocičomu,“ píše v statuse Mesík a dodáva, že 27. 8. vyšla v Lancete štúdia (TU) porovnávajúca okrem iného hospitalizácie neočkovaných a očkovancov pri alfa a delta variante covidu v marci až máji 2021. „Nevakcinovaných skončilo v nemocnici 1,9% pri alfa variante, 2,2% pri delte. Vakcinovaných (21 dní po prvej dávke + dvojočkovanci) skončilo v nemocnici 3,4% pri alfa variante a 2,3% pri delte,“ vyberá zo štúdie vyštudovaný lekár.



Mesík pridáva aj to, čo z tej štúdie vyvodili v kontrahovanej tlači: „14:31 - Britská štúdia naznačuje, že delta variant môže u nezaočkovaných zdvojnásobiť riziko hospitalizácie. Ohniská delta variantu v málo zaočkovaných oblastiach tak môžu počas nasledujúcej vlny pandémie výrazne zaťažiť zdravotníctvo.“ A reakcia Mesíka? „Blahoslavení chudobní duchom a všetkého schopní, lebo ich budú kontrakty korupčno-plagiátorskej vlády.“

Juraj Mesík v ďalšom statuse priznáva, že už počas „Veľkého zomierania“ po 26. októbri 2020 sa ho mnoho rodičov pýtalo, či je možné použiť Ivermectin aj u detí. „Odpovedám dopredu - užitočné je to vedieť najmä ak máte dieťa s inými vážnymi zdravotnými problémami, obezitou a podobne. Deti majú proti covidu veľmi vysokú prirodzenú odolnosť, v prvom roku pandémie bolo riziko vážneho priebehu covidu u detí extrémne nízke. Delta varianta vírusu sa ale v tele množí veľmi rýchlo a nakazení očkovanci aj neočkovaní ho vylučujú vo veľkých množstvách, takže následná infekcia môže mať aj u časti mladých ľudí a detí (najmä u tých, čo majú nízku hladinu vitamínu D) symptomatický priebeh,“ vysvetľuje Juraj Mesík.

Mesík varuje: Ak to naši lekári nepochopia, opäť sa rozpúta Veľké umieranie
Liek Ivermectin stále rozdeľuje odborné lekárske a vedecké kruhy. Teda najmä tie na Slovensku, ktoré akosi nechcú uveriť množstve štúdií, ktoré hovoria v prospech jeho liečebných účinkov v počiatočnej fáze COVID-u. Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nežiadúce účinky Ivermectinu u detí, ak nejaké boli zistené, neboli vážne

Zaujímavé je aj ďalšie zistenie Juraja Mesíka ohľadom Ivermectinu. „Koncom roka 2019, teda ešte pred masovým nasadením cenzúry vedeckých informácií v záujme mRNA-evangelizácie národov, vyšla v British Journal of Dermatology štúdia francúzskych pediatrov skúmajúcich bezpečnosť použitia Ivermectinu u detí pod 15 kg hmotnosti. Štúdia bola uskutočnená na dermatologických a pediatricko-dermatologických oddeleniach v 28 francúzkych centrách medzi júlom 2012 a novembrom 2015.



Dáta boli zhromaždené od 170 detí vo veku 1 až 64 mesiacov a s hmotnosťami od 4 po 14,5 kg ktoré boli liečené (kvôli svrabu) orálnym IVM. Stredná dávka bola 223 mcg na kg hmotnosti a 89% pacientov dostalo aj druhú dávku. 223 mcg/ kg je približne 0,2 mg/ kg - teda dávkovanie bežne používané aj pri terapii ľahšieho Covidu u dospelých. A záver? Nežiadúce účinky boli pozorované u 7 detí (4%) a neboli vážne,“ skonštatoval na záver vyštudovaný lekár Juraj Mesík.

Očkovanci nielenže nikoho iného nechránia, ale v nevedomosti sa stali hrozbou pre ľudstvo, tvrdí Juraj Mesík
Vakcinácii a vidine „slobody“ či zdravia podľahli státisíce Slovákov. Ako sa ale zatiaľ ukazuje, vakcína rozhodne nie je tká sloboda akú naši „odborníci“ a vláda sľubovali. Nákaza koronavírusu totiž opäť napáda aj ich, nehovoriac už o tom, že i oni... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik