Mesík varuje: Ak to naši lekári nepochopia, opäť sa rozpúta Veľké umieranie
01 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Liek Ivermectin stále rozdeľuje odborné lekárske a vedecké kruhy. Teda najmä tie na Slovensku, ktoré akosi nechcú uveriť množstve štúdií, ktoré hovoria v prospech jeho liečebných účinkov v počiatočnej fáze COVID-u.


Vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík je podporovateľ liečby Ivermectinom, ktorý už na našej planéte pomohol miliónom ľudí. Mnohé štúdie síce uvádzajú jeho pozitívne účinky, len naším lekárom je to stále akosi málo. Mesík v statuse vyzýva kompetentných aby situáciu riešili tak, aby už nedošlo k takému niečomu ako na prelome minulého a toto roku.
Pripravte sa aj na takú možnosť – Dúfam v to najlepšie, pripravte sa na to najhoršie

„Ľudia, ktorí tu dnes vládnu sú schopní všetkého: 26. 10. 2020 prikázali ambulantným lekárom Covid neliečiť a do dusiacich sa pumpovať neúčinný remdesivir po 2100 eur,“ píše v úvode statusu Mesík a naznačuje, že jeseň sa zahajuje organizovaním masových zhromaždení s pápežom.

„Zopakovať znovu masaker ako v 2020-21 nie je vôbec mimo rámca ich schopností a možností. Je žiaľ celkom možné, že sa občania Slovenska znovu nedostanú ani k účinným liekom, ani k liečiacim lekárom a že znovu rozpútajú Veľké umieranie,“ varuje vyštudovaný lekár. „Pripravte sa aj na takú možnosť – „Hope for the best, prepare for the worst“ (Dúfam v to najlepšie, pripravte sa na to najhoršie),“ píše na konci statusu vyštudovaný lekár a analytik Juraj Mesík.

Očkovanci nielenže nikoho iného nechránia, ale v nevedomosti sa stali hrozbou pre ľudstvo, tvrdí Juraj Mesík
Vakcinácii a vidine „slobody“ či zdravia podľahli státisíce Slovákov. Ako sa ale zatiaľ ukazuje, vakcína rozhodne nie je tká sloboda akú naši „odborníci“ a vláda sľubovali. Nákaza koronavírusu totiž opäť napáda aj ich, nehovoriac už o tom, že i oni... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


O tom, či bude na Slovensku po masových zhromaždeniach očkovancov s pápežom, teda vládou zorganizovanej perfektnej búrke pre šírenie epidémie, dostupný Ivermetin sa pokúšala dať odpoveď aj doktorka Etela Janeková. „Podala som žiadosť na mimoriadny dovoz Ivermectinu a 8. septembra vyprší jej platnosť. Požiadam o predĺženie povolenia, avšak Ivermectin bol k dnešnému dňu registrovaný, ale registrácia nie je ukončená.



V praxi to znamená, že moju žiadosť pravdepodobne nebude možné predĺžiť z legislatívnych dôvodov,“ vysvetľuje Janeková, podľa ktorej Ivermectin je a nie je registrovaný. „Ak je liek v registračnom konaní, nie je možné ho podávať v režime mimoriadneho dovozu. Loptička je na strane Ministerstva zdravotníctva,“ dodala Janeková, s ktorou rozhovor zverejnil pod svojím statusom aj Juraj Mesík.

Mesík a Piják píšu Hegerovi otvorený list: Štyri účinné opatrenia a nulové náklady!
Vláda a jej „odborníci“ na Covid a proticovidové opatrenia, spoločne s médiami, už strašia verejnosť s tým, čo príde na jeseň, po návrate ľudí z dovoleniek, respektíve po návšteve pápeža. Divné ale však je, že tam môžu ísť iba zaočkovaní! Zrejme s... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik