Advokát Weis: Kráľovstvo krivých zrkadiel
03 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Začal sa nový školský rok a s tým spojené radosti ale aj starosti. Odhliadnúc od nákladov rodičov spojených s "bezplatným" školstvom, Mikasové vyhlášky a konkrétne Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti dieťaťa je už skutočne dno dna. Advokát Peter Weis má však aj na tento nezmysel svoj názor. A že je to ako z Kráľovstva krivých zrkadiel, má svoje opodstatnenie.


Advokát začína svoj názor netradične: "Neviem, či si ešte pamätáte na rozprávku, kde dievčatká Oľa a Aľo čelili nezmyselným opatreniam kráľa Jagapapa a zlu v podaní Bartsaja a Ajimz," uviedol a pokračuje.

"Predpokladajme, že súčasní predstavitelia vyhláškového paralelného systému žijú naozaj v paralelnom vesmíre informácií, sú akoby na inej frekvencii, preto by bolo vhodné použiť povestné rozprávkové zrkadlo a zistiť, či to, čo robia, myslia vážne a sú s tým stotožnení, alebo ide len o plnenie príkazov a vo svojich úradoch sedia istým spôsobom „nesvojprávne bytosti“."

Šeliga sa môže ísť červenať. TOTO od Štubniaka bude ťažko rozdýchavať
Do generálneho prokurátora Maroša Žilinku a do jeho úradu cítilo potrebu kopnúť si viacero politikov. Poslanec Juraj Šeliga ale zvýšil level a Žilinku si podal za to, že na svoju tlačovku nevzal niektorých „skvelých“ novinárov, ktorí tak museli... Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Všetko pekne postupne

Weis začal hlavným hygienikom a riaditeľmi škôl a následne jeho seriál pokračuje ďalšími osobnosťami, ktoré podľa jeho názoru sú predstaviteľmi paralelného informačného vesmíru, prevádzkami, zamestnávateľmi, vakcínujúcimi lekármi atď.

Podľa jeho vyjadrení, najprv mal potrebu komentovať manuál zverejnený Ministerstvom školstva SR. "Avšak nemá to zmysel, lebo je právne nezáväzný. Navyše zo samotného textu vyplývajú indície, že ho nepísala osoba venujúca sa školstvu, ale skôr chodu korporácie."

Peková: Žiadne rúška, žiadne očkovanie, žiadne obmedzenia, všetko späť do normálu!
03 | 09 | 2021 | Peter Sulek


Týmto manuálom skúsený advokát pripomína chudákom riaditeľom, že rozhodujú samostatne a na vlastnú (aj trestnoprávnu) zodpovednosť. Dokonca vyslovene uvádza, že v prípade problémov s právom (rozumej, ak budú postupovať podľa manuálu), dajú od nich ruky preč. Je to "alibizmus skĺbený so zásadou divide et impera." ( Rozdeľ a panuj pozn. red. HD)

Riešenie je tak jednoduché

"Takže, ak od Vás žiada škola nezmyselné vyhlásenie o bezinfekčnosti, žiadajte ho tiež pre dieťa, ktoré Vám z vyučovacieho procesu škola odovzdá. Ak budú klásť otázky, pýtajte sa tie isté," jednoducho a hravo vysvetľuje Weis a priložil pre zjednodušenie aj potrebné tlačivo.

Stiahnúť si ho môžete TU.

Ešte uviedol , že  v zásade rovnako to platí pre celý vyhláškový paralelný právny systém. "Ak hlavný hygienik verí v to, čo robí, nebude mať problém dať verejný prísľub uvedený v prílohe. Kľudne si ho upravte podľa potreby. Dôležitá je myšlienka, nie samotný text."

Prísľub si môže stiahnuť TU.

V samom závere advokát P. Weis vyzýva aby sme im všetkým ukázali ZRKADLO.

Radačovský: Vy, neoliberáli, Vaši sponzori a Vám spriaznené médiá, ste stelesnené zlo
M. Radačovský si vypočul plamennú tlačovku generálneho prokurátora. A nadväzuje naňho: „Ako je možné, že si dovoľujete robiť závery, že p. generál Lučanský si poranenia a smrť spôsobil sám, bez znalosti spisu, bez znalosti dôkazov, bez znalosti... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Petra Demková