Neuveriteľné: „Sranda“ test na DNA totálne zmenil život štvorčlennej rodine. Vinu nesie nemocnica
30 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Najskôr to bola iba sranda, na záver prišiel dokonalý šok. To, čo sa dozvedela rodina po testoch DNA jej členovia rozdýchať nedokázali. Na rad tak prišla aj žaloba na nemocnicu.


Spraviť si test DNA na to, či sú vaše deti skutočne vaše vyznieva niekedy ako žart, no pre štvorčlennú rodinu sa napokon stala nočnou morou. Akom píše portál cas.sk, manželia sa po teste DNA dozvedeli šokujúcu pravdu, o ktorú sa im postarala nemocnica.
Muž po dlhých 12-tich rokoch zistil, že nie je biologickým otcom jeho syna

Podľa denníka Daily Star si manželia Donna a Vanner Johnsonovci zaobstarali DNA test len tak zo zvedavosti. Jeho výsledok ich ale poriadne prekvapil, lebo celý čas si mysleli, že obe ich deti sú ich vlastné. Test ale preukázal niečo celkom iné, a to, že mladšie z nich má iného biologického otca. Manželský pár totiž využil na počatie druhého syna kliniku zameranú na umelé oplodnenie. Tá však spravila obrovský prešľap. Stalo sa jej to, že omylom zamenila vzorky spermií od dvoch rôznych mužov. „Sranda“ test DNA však ukázal nemilosrdnú skutočnosť - na oplodnenie Donninho vajíčka sa použila spermia iného muža a nie jej manžela.

Meghan vyžaduje od princa Harryho testy DNA! Bojí sa, že jej manžel nieje skutočný princ
Tento škandál by mohol zatieniť všetky ostatné škandály Meghan Markleovej (39) a princa Harryho (35)! Hollywoodska hviezda má údajne pochybnosti o Harryho pôvode. Meghan požiadala o test DNA. Chce vedieť, či sa vydala za skutočného princa,... Čítať ďalej
08 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Vanner tak až po dlhých 12-tich rokoch zistil, že nie je biologickým otcom ich mladšieho syna. Manželia nechápali, ako je možné, že namiesto Vannera vyšlo v teste, že otec jedného z ich synov je neznámy. „Keď som sa pozrel na tú stránku a zbadal som mamu a neznámeho otca, pomyslel som si: Čo tým myslíš, že neznámy otec? Ja som jeho otec,“ prezradil muž. Pre túto fatálnu chybu sa pár rozhodol, že na kliniku podá sťažnosť. „Ako sa to mohlo stať? Prečo sa to stalo? Čo teraz máme robiť?“ pýtal sa znepokojený Vanner, ktorý spolu s manželkou neskôr vypátral biologického otca ich chlapca. S ním kliniku spoločne navštívili a z tohto veľkého omylu sa budú snažiť vyvodiť adekvátne následky.

Chudobný mladík zdedil rozprávkový majetok. Testy DNA dokázali, že je synom aristokrata.
Iba 31 ročný, bývalý opatrovateľ, zdedil majetok za niekoľko desiatok miliónov libier. Jordan Adlard Rogers zistil, že jeho skutočným biologickým otcom bol majiteľ panstva, Charles Rogers (†62). Dokázali to testy DNA, ktoré z Jordana urobili... Čítať ďalej
22 | 05 | 2019 | Imrich Kovačič