Bukovský: z pripravovanej novely zákona o policajnom zbore behajú po chrbte zimomriavky
28 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Chrániť zdravie a životy je iba deka, ktorá má prikryť obrovský hnus štátnych zákaziek bez výberového konania. Ale aj dezinformácií, emocionálneho chaosu, psychického stresu, zastrašovania a totálneho rozvratu celej spoločnosti. Chaosu, ktorý na nás už viac ako rok a pol tryskajú zo všetkých svojich politických a mediálnych otvorov, " tvrdí Igor Bukovský v najnovšom videu. 


Igor Bukovský v príspevku na Youtube vyjadruje názor na mnohé udalosti, ktoré hýbu politickým a spoločenským životom. Poukazuje na výsledok snaženia politikov zachraňovať zdravie a životy, pričom ako tvrdí, úmrtnosť "na" a "s" Covidom 19 je dvanásta najvyššia na Slovensku s porovnaním s celým svetom. "Ale, súčasne tragické je aj rozvrátenie spoločnosti," hovorí.

Konanie politikov podľa Bukovského nielenže neochránilo zdravie, ale celú spoločnosť priviedlo k bezprecedentnému konfliktu plného silných nenávistných emócií. Závisti, udávania, agresivity a úpadku všeobecnej morálky. Bukovský vyzýva k účasti na protestoch, ktoré podľa neho musia prebiehať slušne, z dôvodu oveľa väčšieho efektu.

Lipták varuje: Vezmime si príklad z Izraela. Nefunguje to!
Očkovanie proti koronavírusu má v Izraeli doslova šialené výsledky. Čím viac sa tam očkuje, tým je to horšie. Naši „odborníci“ to ale akosi nechcú vidieť. Prečo? Prečo hádžu našich ľudí ako obetných baránkov „vede“, respektíve farma firmám, ktoré... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Novela zákona o Policajnom zbore, ktorá je už v pripomienkovom konaní

Z pripravovanej novely zákona o Policajnom zbore, ktorý je v pripomienkovom konaní, musia podľa Bukovského každému súdnemu človeku behať zimomriavky nielen po chrbte, ale aj po mozgu.

Tvrdí, že politici prevzali riadenie zdravotnej situácie a svoju odbornú nekompetentnosť, morálnu zvrhlosť a túžbu po moci nám dokazujú každý deň. Podľa Bukovského túžia ovládnuť iných ľudí, pričom absolútne strácajú kontakt s realitou. Bukovský je presvedčený, že v Policajnom zbore slúži mnoho čestných policajtov, ktorí si robia svoju prácu dobre. Myslí si, že policajti sú svojím spôsobom tiež iba obeťou politikov, ktorí dopustili stav, v ktorom už dochádza a začalo dochádzať ku konfrontácii a k následným prejavom, ktorých sa potom zúčastňujú aj policajné aj ozbrojené zložky našej krajiny.

V novele zákona o Policajnom zbore sú podľa neho zakotvené nové ustanovenia, ktoré môžu viesť k zneužitiu právomoci verejného činiteľa omnoho ľahšie, ako to bolo predtým.

Belousovová odkrýva to, čo má zostať tabu!
Anna Belousovová svoje zdroje nevyzradila, ale to, čo napísala na Facebook sa páčiť vrchnosti určite nebude Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Bukovský vyzýva k účasti na protestoch

Vo zverejnenom príspevku pripomína, že slobodne prejavenú vôľu ľudí, ktorí podpísali žiadosť o zvolanie referenda, zmarila prezidentka a zmarili ho sudcovia ústavného súdu. Z toho dôvodu je rozhodnutý podporiť každý protest, ktorý sa začne organizovať a rovnako odporúča účasť na každom slušnom proteste od Košíc, až po Bratislavu.

Pripomína tichý protest pri Nitrici, ktorý má názov: Zapáľme sviečky pri Nitrici za slobodu. A zdôrazňuje, aby sa každý o takéto podujatia zaujímal vo svojom okolí, alebo ich sám organizoval. Za dôležité považuje, aby sa protesty diali slušne. "Vždy kontrolujte emócie, nedajte sa nikým vyprovokovať. Slušný protest môže mať oveľa väčší efekt. Dokazuje to aj situácia okolo Radošinského naivného divadla, ktoré oznámilo, že povolí vstup iba zaočkovaným ľuďom. Prejavujte svoj názor. To, čo sa deje, už dávno prekročilo hranice zdravotných rizík. Ide o nastolenie totality, ktorá sem nepatrí, raz sme sa jej už zbavili. A dôvod, prečo sa sem vracia je to, že nikdy sme sa s ňou skutočne nevysporiadali," hovorí MUDr. Bukovský v závere videa.

Erik Kaliňák položil do smútku Zuzanku Čaputovú
Najmladší podpredseda Smeru SD sa pustil do prezidentky SR Zuzany Čaputovej na svojom Facebooku. S profesionálnym prehľadom rozložil na atómy jej konanie nehodné jej postavenia Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK