Erik Kaliňák položil do smútku Zuzanku Čaputovú
27 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Najmladší podpredseda Smeru SD sa pustil do prezidentky SR Zuzany Čaputovej na svojom Facebooku. S profesionálnym prehľadom rozložil na atómy jej konanie nehodné jej postavenia


Hneď v úvode videa bolo jasné, že Erik Kaliňák sa s prezidentkou nebude "hrať v rukavičkách". „Včera som definitívne zlomil palicu nad prezidentkou Čaputovou," začal rezolútnym vyhlásením v úvode svojho videa.

Podľa jeho slov sa Slovensko utápa v neefektívnom a neprofesionálnom riadení. Elementárna slušnosť sa podľa jeho slov vytratila z najvyšších úrovní. Tiež sa na Slovensku nerešpektujú základné ľudské práva a slobody. A poukázal na zmarené referendum a ignoranciu 600 000 ľudí, ktorí podpísali petíciu. Taktiež na prepad ekonomiky a životnej úrovne Slovákov. Plytvanie verejných peňazí na lotérie, testy a iné nezmysly len podčiarkuje neschopnosť tejto vlády, myslí si nádejný politik.
Spiaca princezná sa prebudila a otvorila noviny spred 15 rokov

Podpredseda Smeru poukázal na to, že Čaputová si aktuálnu situáciu na Slovensku nevšíma. Myslí si, že rieši poväčšine problémy iných národov a národností ako Rusov, Bielorusov, Afgáncov, Číňanov... Podľa jeho slov je absurdné, že po dlhšom čase sa začala zaujímať konečne o Slovensko a aj to vytiahla 15 ročnú kauzu Hedvigy Malinovej. 

Tento incident považuje Erik Kaliňák za niekoľkokrát vysvetlený a vyvrátený. „Preboha! Aspoň si to naštudujte!" vyzýva vo videu káravo prezidentku. Je presvedčený o tom, že: „Dôkazy jasne hovoria, že okrem 2 milimetrovej ranky na pere nemala z údajnej bitky žiadne zranenie."

USA zažívajú vojensko-politickú blamáž storočia! (VIDEO)
Na Facebooku sa objavilo zaujímavé video. Dokonale zobrazuje trápnosť americkej porážky v Afganistane. Bolo by to aj do smiechu, keby kvôli tomu zbytočne nevyhaslo množstvo ľudských životov. Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Keď fakty a dôkazy nestačia nepeknej žabe zo skládky

Erik Kaliňák zhrnul viaceré ťažiskové dôkazy, ktoré vyvracajú tvrdenia Malinovej.  Kriminalistickým skúmaním preukázali technici, že roztrhaná blúzka bola najprv nastrihaná manikúrovými nožničkami. Otery z  jej blúzky, napriek dažďu a kopancov na zemi, nepreukázali stopy zeminy a rastlín. Podľa súdneho znalca v oblasti písmoznalectva a grafológie, si hanlivé nadpisy na blúzke spravila Malinová sama, ako aj obálka s dokladmi, ktorá jej prišla dva dni po útoku, mala jej písmo a len jej DNA. Dokonca len jej DNA identifikovali priamo na poštovej známke. „Tým pádom nie je o čom," myslí si mladý smerák. 

„Pani Čaputová, to toto je Vaša pridaná hodnota? Toto ponúkate v čase najväčšej krízy demokracie? V čase, keď máte byť pre nich oporou a aktívnou protiváhou proti vláde? Vyťahujete pseudo-kauzu, ktorá nikoho nezaujíma a nikomu nepomôže!" pýta sa vo videu ex-riaditeľky nadácie Via Iuris, financovanej zo zahraničia. V závere videa jej adresoval výčitky o jej neschopnosti a nespôsobilosti, po ktorých by sa asi slabšia povaha rozplakala.

V Košiciach zostalo visieť 75 vycvičených pilotov z Afganistanu!
Je ťažké predpovedať bezpečnostné riziko terorizmu na Slovensku. Do hláv Afgancov, ktorí zostali v Košiciach, nikto nevidí. Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik