Belousovová odkrýva to, čo má zostať tabu!
27 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Anna Belousovová svoje zdroje nevyzradila, ale to, čo napísala na Facebook sa páčiť vrchnosti určite nebude



Podľa Belousovovej mal Fico pravdu v tom, že NAKA chce zbaliť svojho exriaditeľa Branislava Zuriana.



„Podľa mojich informácií z určitých dôverných zdrojov sa má zadržanie Zuriana uskutočniť zajtra! Ešte si všetci pamätáme, keď si policajti nedávno prišli pre svojho bývalého šéfa a bezdôvodne mu vykopli dvere. Obvinenia voči nemu neskôr generálna prokuratúra označila za neodôvodnené." skonštatovala politička.


Prečo idú po Zurianovi?

Belousovová si myslí, že po Zurianovi idú tí istí ľudia, ktorí išli po Lučanskom. S ním mal mať, podľa nej, priateľský vzťah. Zároveň sa, úvahovými otázkami, zamýšľa, čo im tak vadí na tomto bývalom šéfovi NAKA, že idú po ňom, napriek tomu, že jeho obvinenia zmietla zo stola generálna prokuratúra.


„Jednoducho povedané, Zurian im vadí, lebo kazí obraz bojovníkov s korupčníkmi - predovšetkým Matoviča a Lipšica a spol. a tým gumuje svätožiaru okolo hlavy, ktorú si sami nakreslili," vysvetľuje jednoducho bývalá šéfka esenesky. „Keď mu Kalavský, šéf operatívcov NAKA, oznámil, čo za svinstvá stvárajú s kajúcnikmi, Zurian o tom spísal záznam a postúpil ho na prokuratúru. Urobil to, čo by mal urobiť každý čestný policajt," Belousovová pokračuje v zdôvodňovaní jej logických úvah.


Západ sa opäť pozerá na Rusov s otvorenými ústami. Ciele ruských zbraní zažijú krvavé jatky!
Rusi budú vedieť efektívnejšie likvidovať protivníkov zo vzduchu. Cieľ nebude mať prakticky žiadnu šancu prežiť, lebo bude pravdepodobne kompletne zlikvidovaný. Čítať ďalej
25 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik

Zároveň si myslí, že Zurian je dôležitý svedok proti Matovičovému a Hegerovmu ministrovi vnútra Mikulcovi, ktorý zobral úplatok sto tisíc eur.



Záverečná konštatácia

Podľa nej je Zurian čestný policajt, ktorý vyšiel s pravdou na verejnosť. S pravdou o súčasnej garnitúre. A keďže si dovolil na ich svinstvá poukázať verejne, rozhodli sa ho dostať tam kde Lučanského, myslí si politička.

V závere svojho statusu dodala, že: „Kedysi sa Kiska vyjadril o Slovensku ako o mafiánskom štáte, zdá sa, že jeho politickí nasledovníci to plnia ako hlavný bod politického programu. Pretože štát, ktorému vládnu pomätenci zaslepení nenávisťou a pomstou nemôže byť iný ..."

Komentátor Zorán Ardamica: "Debilizovanie Matovičom, ako norma!"
"Ak Igor Matovič neposkytne čo najskôr lekársku správu o mentálnych schopnostiach Mičovského, pričom nepredpokladám jeho existenciu, môže byť zažalovaný. Ak lekársku správu má, núka sa otázka, či sa k lekárskym záznamom inej osoby dostal zákonným... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová