Bittó Cigániková opäť tvrdo zaútočila na Matoviča. Kopla si aj do Mesíka a Bukovského
28 | 08 | 2021 I Petra Demková

Poslankyňa skritizovala očkovaciu kampaň aj lotériu. „Medzičasom nám tu vyrástli ako najväčší “odborníci” na pandémiu ekologický aktivista a dietológ s orieškami. A teraz ich chcú hudobníci dostať do hlavného vysielacieho času, nech diskutujú o niečom, o čom nikto z nich nemá páru. Veď to je šialené!“ zhodnotila MUDr. Mesíka a MUDr. Bukovského Bittó Cigániková.



Diskusia širokého spektra odborníkov im kole oči

Liberáli očividne nemôžu dopustiť odbornú diskusiu odborníkov širokého spektra v médiách na tému Covid, očkovanie, opatrenia. Čoho sa tak boja?

Cigániková nazvala vo svojom blogu lotériu „ďalším lapsusom bez účinku“.

Poslankyňa potrebuje upozorniť na to, že SaS za lotériu nebola. „Za očkovaciu lotériu SaSka nehlasovala ani na vláde, ani v parlamente. Súhlasili sme s ňou pod podmienkou, že zaočkovaní, otestovaní a ľudia po prekonaní Covid-19 dostanú slobodu, ktorá im patrí,“ píše politička.

Bukovský: z pripravovanej novely zákona o policajnom zbore behajú po chrbte zimomriavky
"Chrániť zdravie a životy je iba deka, ktorá má prikryť obrovský hnus štátnych zákaziek bez výberového konania. Ale aj dezinformácií, emocionálneho chaosu, psychického stresu, zastrašovania a totálneho rozvratu celej spoločnosti. Chaosu, ktorý na... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Môžu za to konšpirátori a Matovič

„My sme už vtedy o presviedčacom efekte lotérie pochybovali. Keď sa totiž Bratislavský kraj pýtal ľudí, prečo sa nechcú očkovať, uviedli úplne iné dôvody, ako "lebo nedostanem peniaze v relácii, ktorá nedáva zmysel a všetkým je na smiech". Ľudí trápilo čosi iné - obavy z vedľajších účinkov či dlhodobých následkov, ktoré podporovali konšpirátori a v prípade AstraZenecy bohužiaľ aj sám Igor Matovič,“ uštedrila ministrovi financií prvý kopanec poslankyňa.

„Áno, ako šéfka zdravotníckeho výboru som mohla urobiť viac a tlačiť na ministra Krajčího, aby spustil osvetovú informačnú kampaň o očkovaní ešte na konci roka 2020,“ sype si trošku popola na hlavu Janka Bittó Cigániková. Hneď má však aj vysvetlenie.

„Lenže my sme s ním na prelome rokov riešili úplne iné veci. My sme naňho tlačili, nech máme konečne nejaké štandardné postupy liečby, nech máme regionálne opatrenia, aby sme v štatistikách rozlišovali medzi PCR a Ag testami, aby sa lepšie trasovalo, aby hygienici poriadne informovali pozitívne testovaných, čo majú robiť a aby štát zabezpečil Ivermectin, keď ho ľudia tak chcú,“ vysvetľuje.
Ekologický aktivista a dietológ s orieškami

Problémom sú podľa poslankyne konšpirátori. „Každému je dnes jasné, že ministerstvo zdravotníctva katastrofálne zlyhalo v informačnej kampani o bezpečnosti očkovania na prelome rokov 2020 a 2021 a nechalo celý priestor konšpiráciám, pre ktoré sa dnes 40 % občanov nedá očkovať, hoci to pre mnohých znamená ťažké zdravotné problémy a dokonca smrť. Dnes ľudia veria tomu, že Bill Gates chce očkovaním spraviť ľudí neplodnými,“ pritvrdzuje Cigániková

Uhrík sa pripája k výzve RTVS: pustite do diskusií aj odborníkov s iným názorom!
„Vyzývame RTVS – pustite do diskusií aj odborníkov s iným názorom na covid a očkovanie!“ píše na Facebooku Milan Uhrík. Priestor v masmédiách podľa neho dostávajú len provládni koronavírusoví papagáji - Mikas, Krčméry, Sabaka a... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Petra Demková


Potom prichádza zlatý klinec blogu. „Medzičasom nám tu vyrástli ako najväčší “odborníci” na pandémiu ekologický aktivista a dietológ s orieškami. A teraz ich chcú hudobníci dostať do hlavného vysielacieho času, nech diskutujú o niečom, o čom nikto z nich nemá páru. Veď to je šialené!“ naráža na MUDr. Mesíka a MUDr. Bukovského Cigániková
Matovič popiera svoje vlastné tvrdenia

„My sme pred dvomi mesiacmi vedeli, že toto nejaká lotéria nedobehne. Toto majú šancu dobehnúť jedine lekári v mestách a obciach, ktorí svojich pacientov poznajú a tí im dôverujú.

A keď už všetci vidíme, že pre lotériu sa nikto nedá očkovať (vyšlo to aj z prieskumov), tak tvorcovia si ani nedokážu priznať chybu a ministerstvo financií radšej bude popierať svoje vlastné slová spred mesiaca,“ rypla si Janka Bittó Cigániková opäť do Matoviča.

Očkovanci nielenže nikoho iného nechránia, ale v nevedomosti sa stali hrozbou pre ľudstvo, tvrdí Juraj Mesík
Vakcinácii a vidine „slobody“ či zdravia podľahli státisíce Slovákov. Ako sa ale zatiaľ ukazuje, vakcína rozhodne nie je tká sloboda akú naši „odborníci“ a vláda sľubovali. Nákaza koronavírusu totiž opäť napáda aj ich, nehovoriac už o tom, že i oni... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik