Plagiátor a vyučený kaderník Gröhling stupňuje teror: Vyzýva učiteľov, aby sa očkovali. Zošalel?
26 | 08 | 2021 I Aneta Leitmanová
Plagiátor a vyučený kaderník Branislav Gröhling, toho času minister školstva, stupňuje teror. Vyzýva učiteľov, ktorým to umožňuje zdravotný stav, aby sa zaočkovali. Informáciu o ďalšej nehoráznosti prináša TASR.

Gröhling vyzýva učiteľov, ktorým to umožňuje zdravotný stav a ešte sa nedali zaočkovať, aby to urobili. Uviedol to vo štvrtok počas tlačovej konferencie v Tatranskej Lesnej. Počas štvrtka sa zúčastnil aj porady riaditeľov škôl Prešovského samosprávneho kraja.

Gröhling tvrdí, že virológovia a odborníci už vyslovili to, že obyvatelia budú mať len dve možnosti. Buď budú zaočkovaní, alebo všetci ochorenie prekonajú. "Pre mňa je to stále výzva k učiteľom, pretože vieme, že máme aj prestarnutý učiteľský zbor a že sú to aj starší učitelia, ktorí majú zdravotné komplikácie. Týmto by som ich chcel poprosiť, ak im to umožňuje zdravotný stav, aby neváhali. V prvom rade chránia seba, svoje okolie a aj okolie svojej rodiny, aby využili očkovanie a týmto prispeli k bezpečnejším školám," povedal kaderník Gröhling.

Bukovský a Šuch: Pápežova návšteva je načasovaná úplne presne. Vláda mení všetky motívy na peniaze
26 | 08 | 2021 | Tibor Sipos