Huliak: Z politikov sa stala spoločenská trieda nadradená nad všetky ostatné
24 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Po skoro troch desaťročiach sme sa dostali do stavu, keď politici voličom nielen klamú, ale aj vymýšľajú nové a najmä zákerné stratégie ako v poslaneckom kresle prežiť. Bez ohľadu na kvalitu ich výkonov. Akoby nebolo iného pravidla pre poslancov, iba jedno: ‘raz poslanec, navždy poslanec!’ Ich prioritou už dávno nie je zastupovanie občanov a ochrana našich záujmov. Ich záujmom je len politicky prežiť, a to za každú cenu." Rudolf Huliak


Rudolf Huliak sa na sociálnej sieti poriadne rozzúril. Predseda pozemkového spoločenstva obce Očová a člen prezídia Slovenskej poľovníckej komory poukazuje na praktiky zelených aktivistov. Píše o plánoch, ktoré sú podľa neho už dávno hotové.

"Predpoklady a modely, s ktorými pracujú, sú nastavené tak, že pracovná sila sa postupne
presunie do miest. Zvyšných 30 percent obyvateľstva zostane na vidieku. Áno, oni si to predstavujú
tak, že do miest pôjde luza a novodobá progresívna šľachta sa presunie na krásny vidiek, kde sú čisté
lúky, lesy a háje, kde sa dá v čistej vode nielen kúpať, ale aj z potoka rovno napiť. Obyvateľstvo
odsťahované do miest sa bude biť medzi sebou o to, kto pôjde novodobej šľachte na vidiek poslúžiť," vysvetľuje Huliak.

PRAGER: "Príliš ľahko sme sa vzdali slobody"
"Ľudia na celom svete začali počúvať autority a kývli na všetko, čo im prikázali. Nemôžete si pol roka otvoriť obchod či reštauráciu, ak skrachujete, máte smolu," upozorňuje americký moderátor, náboženský a politický komentátor Dennis Prager.... Čítať ďalej
23 | 08 | 2021 | Diana Zaťková

Múdrosti nám budú diktovať prostredníctvom sociálnych sietí

Podľa Huliaka potrebujú ešte získať pozemky a nehnuteľnosti a upozorňuje, že v prípade odsťahovania progresívnej elity na vidiek bude nutné pozemky, pastviny a polia oslobodiť aj od dobytka, ktorý sa tam pasie.

"To bude mať za následok zníženie produkcie mäsa určeného na konzumáciu. Nebojte sa, vážení občania, naši zástupcovia myslia aj na to! Budú nás kŕmiť hmyzom! Nie, nepomýlil som sa! Na konzumáciu už je pripravený hmyz, ktorého latinský názov je Tenebrio molitor, čiže múčiar obyčajný. Vykonávacím nariadením Európskej komisie bol jeho predaj povolený od 22. júna 2021," dodáva Huliak a zdôrazňuje, že politici rozhodli o nás, bez nás.

Kolektívy vazalov, pardon, prokurátorov vyjadrujú nerozbornú jednotu s politikom Lipšicom
24 | 08 | 2021 | Aneta Leitmanová