Gigantická vlna úmrtí na COVID vraj nebude, tvrdí nemecký „pandemický monitor“
24 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová
"Pandemický monitor" nemeckého Inštitútu pre infraštruktúru a zdravotné štúdie (IGES) potiera tvrdenia vlády. V rámci obávanej "štvrtej vlny" vraj nehrozí ani toľko spomínaný kolaps zdravotného systému, ani sa neočakáva gigantická vlna úmrtí. Naopak, podľa analýz je úmrtnosť v dôsledku COVID-19 vraj výrazne nadhodnotená, píše report24.news.

V „pandemickom monitore“ nemeckého Inštitútu pre infraštruktúru a zdravotné štúdie sa doslova uvádza:

„Obavy z nového nárastu úmrtí alebo z preťaženia zdravotníckeho systému nie sú z tohto hľadiska opodstatnené.“

Podľa správy sa od začiatku roka výrazne znížil počet prípadov infekcie v ohrozenej skupine ľudí nad 80 rokov. Dokonca ani nárast počtu testovaných osôb nie je spojený so zvýšeným rizikom, pretože ide predovšetkým o osoby, pre ktoré COVID-19 predstavuje nízke riziko.

Keď sa povera stretne s očkovacím šialenstvom (Daniel Matissek)
Komentár Daniela Matisseka (Report24) Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

O úspechu očkovacej kampane chýba dôkaz

Správa by to rada pripísala pokroku v očkovacej kampani, ale neexistuje žiadny pevný dôkaz o súvislosti. Je to len predpoklad. Bohužiaľ, použitie incidencie pri takýchto otázkach nie je príliš vedecké.

Na výpočet výpovedných korelácií by bolo potrebné zabezpečiť, aby sa na začiatku roka testovalo na COVID-19 aspoň toľko ľudí starších ako 80 rokov ako teraz.
Zaočkovaní môžu byť pozitívni na COVID-19

Mnohí starší ľudia však boli medzitým zaočkovaní a sotva sa už niekedy podrobia testovaniu. Mnohí z nich môžu byť pritom stále pozitívni na koronavírus. Vykazovať môžu rovnako málo príznakov ako veľká časť neočkovaných pozitívnych testovaných osôb.

Ako chce Izrael zastaviť šírenie delty (Mareike Enghusen)
Komentár Mareike Enghusen (Der Tagesspiegel) Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Neexistujú žiadne dôkazy o účinnosti očkovania

Neexistujú žiadne dôkazy o účinnosti očkovania. Zarážajúce však je, že aj IGES vo svojich hodnoteniach zjavne dospel k záveru, že COVID-19 predstavuje skutočné nebezpečenstvo len pre starých ľudí. Na druhej strane sa politici spolu s médiami snažia presvedčiť verejnosť, že mladí ľudia sú veľmi ohrození touto chorobou.
Úmrtnosť sa vraj masívne nadhodnocuje

Analýza IGES je veľmi významná aj vzhľadom na údajné nadhodnotenie úmrtnosti počas očakávaného nárastu infekcií v súvislosti so "štvrtou vlnou". V správe sa uvádza:

„Podiel úmrtí, ktoré nemožno interpretovať ako akútnu reakciu na koronavírusovú infekciu, sa od začiatku roka 2021 neustále zvyšuje.“

Rakúsky protikoronový krízový štáb „naložený v alkohole“
07 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Podiel novo hlásených úmrtí na koronavírus, ktorí boli infikovaní pred 10 alebo viac týždňami, je v súčasnosti viac ako 60 percent. Napríklad 14. júla boli z 31 novo hlásených úmrtí len tri prípady nákazy v predchádzajúcich piatich týždňoch. O "úmrtiach v dôsledku korony" tu nemôže byť ani reči.

V správe sa tiež píše, že logicky aj ľudia, ktorí sa zotavili z COVID-19, majú normálne riziko úmrtia. Do štatistík úmrtnosti na koronu sú teda zahrnutí aj ľudia, ktorí sa už dávno zotavili (alebo nikdy nemali príznaky), ale z nejakého dôvodu zomreli niekoľko týždňov po pozitívnom teste na koronavírus. Vedci odhadujú:

„V súlade so všeobecným rizikom úmrtia dlhodobo liečených pacientov s COVID-19 sa odhaduje, že jedno zo štyroch v súčasnosti hlásených úmrtí na koronu sa nesprávne pripisuje úmrtiam na COVID-19.“

Všemožne sa tomu snažili zabrániť! Tajná zmluva o vakcínach spoločnosti Pfizer
Výrobca vakcín Pfizer sa zo všetkých síl snažil zabrániť zverejneniu zmlúv, ktoré uzavrel s krajinami na dodávku vakcín proti koronavírusu, informuje uncutnews.ch. Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Neberie sa do úvahy, že zďaleka nie každá osoba s pozitívnym testom na koronavírus je vážne chorá na COVID-19. Ani čerstvo nakazení ľudia nemusia na infekciu nevyhnutne zomrieť. Počet skutočných "úmrtí v dôsledku korony" sa tak opäť výrazne znížil.
Len drobné „nedbanlivostné chyby“

Správa vyzýva zdravotnícke úrady, aby "zvýšili svoju starostlivosť". Je však otázne, či tieto nesprávne klasifikácie a falšovanie štatistík nie sú len drobnými "nedbanlivými chybami".

Rozprávky politikov sa každým dňom ukazujú ako čoraz viac nepodložené. Medzitým sa stále márne čaká na vyvodenie dôsledkov voči zodpovedným, uzatvára report24.news.

Alarmujúce čísla z Izraela: Explózia infarktov a zástav srdca u mladších očkovaných
17 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová