Tretia dávka je už hotová vec a nikto sa nepýta, prečo (Willi Huber)
16 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Williho Hubera (Report24)


Bez vysvetlenia, údajov a faktov


Bez vysvetlenia, bez údajov, faktov alebo lekárskej potreby rakúske verejnoprávne médium ORF, ktoré je financované z povinných poplatkov, prezentuje ako samozrejmosť, že v opatrovateľských ústavoch pre seniorov sa na jeseň uskutoční tretie očkovanie. O tom, koľko seniorov doposiaľ stáli život pokusy s očkovaním v domoch s opatrovateľskou službou, sa nič nehovorí.

To, čo robí ORF, bez úplnej reflexie a bez akéhokoľvek kritického spochybňovania, je spoluúčasť, myslí si Willi Huber. Podľa podtitulku ORF, ktorý v tomto médiu nezriedka vyznieva skôr smiešne, článok na portáli napísala redakcia ORF Viedeň.

Tí, ktorí klamú ľuďom za peniaze a zaplavujú ich svojou propagandou, nie sú konkrétne pomenovaní. Aj to je znakom blížiacej sa diktatúry. Nikto nie je zodpovedný, robí sa len to, čo prikáže vedenie.

WHO neodporúča rýchle testovanie či samotestovanie bezpríznakových ľudí
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) v súčasnosti neodporúča, aby bezpríznakoví ľudia boli testovaní na COVID-19 pomocou rýchlych testov, alebo samotestov. Zdroje by sa mali lepšie využívať tam, kde je dôvodné podozrenie na ochorenie, píše... Čítať ďalej
05 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Potrebujú „plne imunizovaní“ tretie očkovanie?

ORF informuje o "treťom očkovaní v opatrovateľských ústavov pre seniorov, ktoré sa začne na jeseň". Má tým na mysli ústavy vo Viedni. Ľudia, ktorí sú v nich umiestnení, sa však nemôžu brániť. Nemajú na výber. Buď prijmú, že sa na nich bude pokračovať v nebezpečnom pokuse s experimentálnou génovou vakcináciou, alebo...? Túto otázku by však musela položiť verejnoprávna televízia.

Rovnako, ako by sme mali pochybovať o dôvodoch "posilňovacieho očkovania". Je totiž zrejmé, že ľudia boli za posledný rok a pol klamaní. Vysvetlilo sa im, že jedno alebo dve očkovania povedú k "úplnej imunizácii".
Očkovanie na polročnej či dokonca mesačnej báze?

Teraz sa však prezentuje ako fakt, že bude potrebné tretie očkovanie. V skutočnosti sa uvažuje o polročnom, respektíve dokonca mesačnom očkovaní. Nejde pritom o žart. Britská štúdia skúma mesačné očkovanie proti COVID-19. Už v máji Report24 priniesol článok „Očkovacie voodoo. Zdá sa, že sa už počíta s povinným očkovaním každé 3 až 6 mesiacov“.

Stále viac vakcinovaných ľudí zomiera na COVID-19, ale nespočíva to v probléme s očkovaním
Napriek úplnému očkovaniu umiera čoraz viac ľudí na Delta variant koronavírusu, informuje businessinsider.de. Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Aké by mohli byť dôvody tretieho očkovania?

Takže, ORF, aké by mohli byť dôvody tretieho očkovania? pýta sa Willi Huber verejnoprávneho média a pripája svoj nápad: Prvé a druhé očkovanie sú zväčša neúčinné. Dokazujú to údaje a fakty z celého sveta. Avšak ľudský imunitný systém po infekcii pravdepodobne lepšie reaguje na príslušné patogény po zvyšok života. Vieme tiež, že koronavírusy sú pre imunitný systém starými známymi, experimentálne génové očkovanie zjavne nerobí vôbec nič, čo by sa dalo nazvať hromadnou imunitou alebo ochranou, okrem veľkého množstva hrozných vedľajších účinkov. Údaje z rôznych krajín, ako napríklad z Izraela a Spojeného kráľovstva v skutočnosti naznačujú, že očkovaní ľudia sú oveľa viac ohrození úmrtím na COVID-19.
Tretie očkovanie "nevyhnutné" - bez čísel, údajov, faktov

Viete o nejakých štúdiách, ktoré by skúmali, či sa u očkovaných ľudí vôbec vytvoria protilátky? pýta sa ďalej Willi Huber. Propaguje sa presný opak. Ľudia sú pri každej príležitosti presviedčaní, aby si po očkovaní nenechali vyšetriť protilátky. Rakúske ministerstvo zdravotníctva teraz údajne tvrdí, že tretie očkovanie by bolo dôležité, ak sa u ľudí nevytvoria neutralizačné protilátky. Áno, milé ministerstvo, kde sú čísla, dôkazy, štúdie, že sa u niekoho po týchto "očkovaniach" vytvorili protilátky? Dajte to na stôl a urýchlene! Ide totiž o ľudské životy, s ktorými sa vláda zahráva.

Stovky zdravotníkov v Taliansku podávajú hromadnú žalobu proti povinnému očkovaniu
Stovky zdravotníckych pracovníkov v Taliansku sa podpísali pod hromadnú žalobu proti povinnému očkovaniu proti koronavírusu, informuje epochtimes.de. Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Nekritická „dvorná“ žurnalistika nekladie žiadne otázky

Okrem toho ORF v tom istom článku bez toho, aby sa niekto začervenal (okrem loga), poznamenáva ďalej Willi Huber, klame, že existujú "plne imunizovaní" ľudia. To by boli dvojnásobne očkovaní. Otázka znie: Ak ste "plne imunizovaný", prečo potrebujete tretiu injekciu? A prečo si to vybíjať na tých najslabších v spoločnosti, ktorí sa nemôžu brániť? Prečo dávajú injekcie tým, ktorí celý život pracovali pre spoločnosť, a teraz čakajú v opatrovateľských ústavoch na dôstojnú smrť?

Prečo ORF nesleduje desiatky údajov o tom, že po prvom očkovaní prakticky došlo k vlnám úmrtí v domácnostiach? pýta sa ďalej Willi Huber. Len my, (pozn. Report24), malé alternatívne médium, sme neustále dostávali správy tohto druhu. Ak sa ich pokúsite overiť, každý opatrovateľský ústav ich zablokuje. Ochrana údajov, ochrana údajov...  Žiaľ, nedá sa povedať, koľko ľudí zomrelo po prvých vlnách očkovania. Nie, samozrejme, že je to „nezmysel“. Pretože na takúto žiadosť zvyčajne vôbec nie je odpoveď a my vieme, že to bolo nariadené zhora.

Podvod s očkovaním v Indii odhalili iba vďaka tomu, že nikto po „očkovaní“ nemal žiadne vedľajšie účinky a ani nezomrel
Skupina podvodníkov v Indii namiesto skutočnej vakcíny „zaočkovala“ 2 500 ľudí fyziologickým roztokom. Na podvod sa prišlo iba preto, že „očkovaní“ nemali žiadne vedľajšie účinky, ani nikto z nich nezomrel. Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Keď ide o peniaze, láska k blížnemu sa končí

Podľa ORF ľudia v opatrovateľskom ústave pre seniorov Caritas v Schönbrunne "netrpezlivo" čakajú na tretie očkovanie. V latinčine "caritas" znamená „zľutovanie, zmilovanie“. V praxi to je láska k peniazom daňových poplatníkov a nikdy ich nie je dosť. Nemá to nič spoločné s láskou k blížnemu. A môžeme si byť istí: Vláda, ktorá sa neštíti robiť takéto veci na starších ľuďoch, sa neštíti rozšíriť sériu experimentov aj na deťoch.
Dodatok:

Je zrejmé, dodáva na záver svojho komentára Willi Huber v Report24, že podobne ako v prípade mnohých "udalostí" súvisiacich s údajnou pandémiou koronavírusu ide o medzinárodne koordinovaný postup. Pretože ORF prináša rovnaké správy ako nemecké verejnoprávne médiá:

WDR: „Tretie očkovanie proti koronavírusu od septembra

SR (Saarländischen Rundfunks, člen ARD): „Tretie očkovanie proti koronavírusu od septembra

Takmer 4 000 zaočkovaných sa v Nemecku nakazilo koronavírusom
Hoci mali za sebou plnú vakcináciu, nakazili sa ochorením COVIDom-19, informuje epochtimes.de. Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová