Podvod s očkovaním v Indii odhalili iba vďaka tomu, že nikto po „očkovaní“ nemal žiadne vedľajšie účinky a ani nezomrel
08 | 07 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Skupina podvodníkov v Indii namiesto skutočnej vakcíny „zaočkovala“ 2 500 ľudí fyziologickým roztokom. Na podvod sa prišlo iba preto, že „očkovaní“ nemali žiadne vedľajšie účinky, ani nikto z nich nezomrel. 


Podvodníci zarobili 28-tisíc dolárov, čo je v Indii veľa peňazí. Skončili v putách, informuje report24.news.


Podľa CNN podvodníci pracovali v nemocnici v Bombaji. Lekári tam podávali falošné vakcíny a vystavovali certifikáty o očkovaní. Tie však navyše vyzerali „trochu inak“.  Očkovali aj v tzv. očkovacích táboroch.


Namiesto experimentálnej génovej vakcíny ľudí „očkovali“ fyziologickým roztokom. Doposiaľ sa podarilo zadržať 14 členov tohto podvodného gangu. Nejasné zostáva, či tak konali čisto s kriminálnym úmyslom, alebo chceli len ľudí ušetriť od vedľajších účinkov kontroverzných vakcín proti COVIDu-19.


Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Prokurátor je šokovaný

Podozrenie vzniklo, keď očkovací tím „preočkoval“ osadu, ale ani u jedného z jej obyvateľov sa neobjavili vedľajšie účinky po vakcíne. Objavili sa pochybnosti, či išlo o správne vakcíny. Vakcína je „správna“ zjavne vtedy, ak jej sprievodným javom je napríklad zápal srdcového svalu, nekontrolované zášklby, pásový opar či smrteľná trombóza mozgu. Keď sa ani jeden z týchto príznakov neobjavil, ľudia udali očkovací tím úradom. Tie skonštatovali, že išlo o podvodné konanie. Prokurátor je šokovaný.


Obyvatelia majú teraz druhú šancu na zaočkovanie, tentokrát skutočnou vakcínou aj so sprievodnými vedľajšími účinkami.


Vyjadrenie šokovanej obete „očkovania“ fyziologickým roztokom, ktorá sa tešila na podanie experimentálnej vakcíny: "Chceme vedieť, akú látku nám v skutočnosti pichli do tela. Očkovaných bolo šesť členov mojej rodiny. Čo bude, ak sa nám všetkým niečo stane? Kto je za to zodpovedný?“


Médiá už dlhšie informujú o tom, že Indiu mimoriadne tvrdo zasiahla pandémia koronavírusu. V relatívnych číslach ale v Indii zomrela na COVID-19 len štvrtina ľudí z počtu, aký zaznamenalo Nemecko, dodáva na záver report24.news.


Napriek kolektívnej imunite sa Izrael pripravuje na novú vlnu koronavírusu ((Josh Groeneveld)
Komentár Josha Groenevelda (Business Insider) Čítať ďalej
05 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová