Zbrojár Kuracina prekvapil! Nabáda na očkovanie? To by sme nečakali. A ono to má háčik.
09 | 08 | 2021 I Petra Demková

Známy slovenský výrobca zbraní a „protisystémový hráč“ Jaroslav Kuracina napísal na Facebook zvláštny status. „Proste si to zožeňte, choďte von na určené distribučné miesta a vybavené! ...áno, veď dobre ale... šance na nežiaduce bočné účinky alebo nehody sú tak neuveriteľné malé, že je úplne absurdné nepochopiť výhody,“ napísal.


Známy slovenský zbrojár Jaroslav Kuracina napísal príspevok, ktorým mnohých pobavil.

„Priatelia... dosť už debát! Už stačilo. Už je vážne toho cez hlavu! Proste si to zožeňte, choďte von na určené distribučné miesta a vybavené! Už dosť otázok! Chráni to vás, vašu rodinu a všetkých vo vašej komunite. Bolo to nespočetne krát vedecky, matematicky a štatisticky dokázané, že je to pre každého dobro.

Komunity, ktoré to podstúpili, sú oveľa, oveľa bezpečnejšie, to sú dlhoročné skúsenosti.

A ja viem - nežiaduce bočné účinky... áno, veď dobre ale... šance na nežiaduce bočné účinky alebo nehody sú tak neuveriteľné malé, že je úplne absurdné nepochopiť výhody,“ píše .

„Prestaňte byť sebeckí, prestaňte sa hádať na sociálnych sieťach, zrátajte si dva a dva dokopy, a choďte si už konečne kúpiť strelnú zbraň,“ dodal na záver výrobca zbraní.

„Debatujme, tupelá!“ odkazuje verejnosti poradca prezidenta Andreja Kisku
Slušnej diskusie o očkovaní sa na Slovensku asi nedočkáme. A problémom nie sú takzvaní antivaxeri, teda tí, ktorí sa odmietajú dať očkovať. Problémom sú „slušní ľudia“. Tí majú totiž od slušných veľmi ďaleko. Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Petra Demková