„Debatujme, tupelá!“ odkazuje verejnosti poradca prezidenta Andreja Kisku
09 | 08 | 2021 I Petra Demková

Slušnej diskusie o očkovaní sa na Slovensku asi nedočkáme. A problémom nie sú takzvaní antivaxeri, teda tí, ktorí sa odmietajú dať očkovať. Problémom sú „slušní ľudia“. Tí majú totiž od slušných veľmi ďaleko.



Debatujme, tupelá!

Najnovšie sa odprezentoval svojou tolerantnosťou k inému názoru a slušnosťou bývalý poradca ex-prezidenta Andreja Kisku, Rado Baťo. Ten je manželom Zuzany Baťovej, riaditeľky ŠÚKL. Baťo svojím komentárom uráža viac než polovicu Slovákov. Toľko je totiž neočkovaných.

„Debatujme, tupelá,“ nazval hneď z kraja „slušne“ svoj príspevok Baťo. Ten sa v úvode dokonca pustil do kolegu, novinára Andreja Bána, Ten totiž chce viesť s ľuďmi, ktorí sa odmietajú dať očkovať, debatu. A to sa demokratovi Baťovi nepáči. „Šíriteľ somarín (Bán – poznámka redakcie) o tom, že fašistov volia zúfalí sociálne deprimovaní ľudia, by tentoraz chcel viesť dialóg s antivaxermi,“ napísal Baťo.

Mesík šokuje: Čím viac zaočkovaných, tým vyššie percento vakcinovaných v nemocniciach
Štatistiky nekompromisne ukazujú, že ani zaočkovaní proti COVID-19 nemajú vyhrané. Ba práve naopak. Nielenže zaočkovaním experimentálnou látkou hazardujú so zdravím, ale ani vakcína ich neochráni pred ďalším ochorením! Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ste frackovia

„Nuž, veďme teda dialóg. V prvom rade by ste mali jasne počuť, že vaše rozhodnutie nedať sa očkovať môže na jeseň zabiť na Slovensku ďalšie tisíce ľudí. Ste a budete za to priamo a osobne zodpovední,“ straší bývalý poradca prezidenta Kisku.

Vzápätí prechádza opäť plynulo k urážkam. „V druhom rade by ste sa mali dozvedieť, že ste rozmaznaní frackovia, ktorí v mene ochrany krajiny, spoločnosti a jej najzraniteľnejších členov (napríklad ľudí, ktorí sa nemôžu zaočkovať) nie sú ochotní pohnúť riťou a obetovať ani dvakrát pol hodinu svojho mizerného života,“ odkazuje jeden zo siedmich poradcov prezidenta.
Za všetko môžete vy

„V treťom rade by ste mali počuť, že jediným dôvodom, prečo je pandémia aj po pol druha roku na Slovensku ešte stále nebezpečná, otravuje ekonomiku, každodenný život a mnohým ničí živobytie, sú ľudia ako vy, ktorí sa odmietajú zaočkovať. My všetci musíme naďalej znášať nenormálny režim kvôli vám, hoci pandémia covidu je už dnes pandémiou nezaočkovaných,“ ľutuje sa Baťo.

Vláda chce vraj na jeseň proti protestujúcim povolať navyše aj 500 ozbrojených colníkov a bacharov!
Po uvoľnení protipandemických opatrení sa zvýšila intenzita protestov. Ľudia v hlavnom meste protestujú nielen proti vakcínam, ale aj proti očkovacej šikane či situácii na našich hraniciach. Protestujúcich síce zatiaľ veľa nie je, no ich... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Ako sme už zvyknutí, bez citového vydierania by to nebol dobrý príspevok. „Vo štvrtom rade by vám bolo vhodné pripomenúť, že okrem tisícov mŕtvych platili za pandémiu najväčšiu daň deti, ktoré namiesto učenia, blbnutia a randenia sedeli doma mesiace na zadku. Škody na ich životoch budú trvalé. Bolo by veľmi fajn, keby si deti domáce väzenie na jeseň nemuseli zopakovať len preto, že na Slovensku žije masa dospelých zbabelcov, čo sa boja injekcie do ramena,“ zľahčuje možné vedľajšie účinky bývalý novinár.

„A napokon, vraj nie ste antivaxeri, len sa bojíte nežiadúcich účinkov. V štáte, ktorý má desaťročia nadspotrebu liekov všetkého druhu? V krajine ožranov, čo ročne v priemere prechlastá 12 litrov alkoholu na hlavu (v prvej desiatke na svete)? Man the fuck up,“ končí príspevok Rado Baťo opäť – ako inak – nádavkou.

Čo na to Vincze? Jeho svokor Banáš Markízu a podobné dezinformačné médiá nesleduje
Slovo konšpirátor sa dnes stalo akoby synonymom doby. Tak sa totiž začali označovať tí, ktorí nesúhlasia s tým čo nalinkovali nielen súčasní politici, ale aj ich mediálni prisluhovači. A konšpirátorom sa vraj stal aj Jozef Banáš. Ak by si niekto... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik