Aj plne zaočkovaní infikujú svoje okolie! Účinnosť vakcín postupne klesá, varuje doktor Haviv (VIDEO)
08 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenskí lekári a „odborníci“ neustále nabádajú k očkovaniu proti covidu, Vraj je to jediná ochrana zdravia. V Izraeli však už o tom vedia svoje a názor tamojších lekárov je na míle vzdialený tomu, čo do nás „hustia“ nielen naši politici, ale aj „odborníci“ zapredaní farma firmám. 


Pri pozornom sledovaní diania okolo vakcín si normálne zmýšľajúci človek urobí jasný obraz o tom, ako je to vlastne s tými vakcínami, ktoré vraj majú ľudí chrániť pred koronavírusom. Doktor Peter Lipták zverejnil na svojom profile video, v ktorom doktor Kobi Haviv, riaditeľ z nemocnice Sarah Herzogovej v izraelskom Jeruzaleme televíznej moderátorke vysvetľuje, že účinnosť vakcín klesá. Aj plne zaočkovaní ľudia sú teda pre svoje okolie nebezpečnými prenášačmi infekcie.
V jeruzalemskej nemocnici leží až takmer 90 percent plne zaočkovaných ľudí!

Naši „odborníci“, lekári a politici s obľubou ukazujú na to, že tí, ktorí nebudú zaočkovaní, nakazia „zodpovedných“, teda zaočkovaných. Po slovách izraelského lekára a riaditeľa jeruzalemskej nemocnice musí byť každému jasné, že nás klamú. Vakcína totiž vôbec neznamená zdravie. A už vôbec nie bezpečnosť pre okolie. Aj tí, ktorí boli zaočkovaní, sú rovnako nebezpeční ako tí, ktorí tento pokus s experimentálnymi vakcínami odmietli.

https://rumble.com/embed/vi6ckp/?pub=4

Aj v tejto nemocnici leží väčšina pacientov, ktorí sú zaočkovaní, ale sú to ťažké prípady. „Áno, sú tu najmä starí ľudia, pritom väčšina je zaočkovaná. Je treba povedať, že síce väčšina obyvateľov je zaočkovaných, 85 až 90 percent miestnych hospitalizácií sú plne zaočkovaní ľudia,“ hovorí vo videu doktor Haviv a dodáva, že nanešťastie účinnosť vakcíny klesá. „Prepukáva to v nemocniciach, kde jeden pacient nakazí veľké množstvo ľudí. No nie je to iba tu a tam. A ako sme už predtým spomenuli, účinnosť vakcíny skutočne klesá,“ priznáva v samom závere videa doktor Kobi Haviv.

Lipták: Izrael hlási účinnosť Pfizeru pri delte 39 %. Až 58 % vážnych stavov v nemocnici tvoria očkovaní!
Ivermectin. Liek, ktorý pomáha v počiatočnej fáze COVID-19, ale ktorý naša vláda a „odborníci“ stále odsúvajú na vedľajšiu koľaj. Keďže je lacný, tak ho neodporúčajú ani farmaceutické spoločnosti. Zisk je predsa zisk a o to tu v prvom rade ide.... Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik