Hrycová dostala záchvat v Teleráne! Lekári prišli s šokujúcim vysvetlením
08 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Neuveriteľné! Behom pár dní skončila filmová producentka Wanda Adamík Hrycová v nemocnici hneď dvakrát. Po nedávnej alergickej reakcii, pri ktorej jej napuchli dýchacie cesty, teraz zažila podobný zážitok priamo v Teleráne, informuje Pluska.


Za všetko môže Covid-19, ktorý dcéra filmovej legendy Andyho Hryca prekonala. Aspoň to tvrdia lekári. Podľa nich je telo po prekonaní koronavírusu často náchylné na alergie, ktoré sa dovtedy neprejavovali.

„Môžem ja mať takú smolu? Po roku a pol konečne na dovolenke v teple a pri mori a ja schytám tú najhnusnejšiu alergiu na svete? Som komplet cela spuchnutá, horné dýchacie cesty úplne upchaté, nonstop mi tečie z nosa, a keďže mi to steká na priedušky, mávam také záchvaty kašľa, že ľudia odo mňa bočia. A to všetko asi z olivovníkov. Teraz je mi už, chvalabohu, veselo, ale teda po ceste do špitála, keď mi postupne puchli všetky dýchacie cesty, mi veru do smiechu nebolo,“ uviedla Hrycová na Instagrame.



 
Chvíľu pre živým vstupom

Tým to však neskončilo. Pred štvrtkovým živým vstupom v Teleráne sa jej v markizáckej maskérni alergická reakcia vrátila, aj keď s inými príznakmi. Prezradila to herečka Petra Polnišová, s ktorou Hrycová spolupracovala na filme Známi neznámy. „Wanda sa z určitých dôvodov nemohla dostaviť,” uviedla.

,,V markizáckej maskérni sa niečo udialo, možno som reagovala na púder alebo niečo iné, nemám šajnu. Spustilo mi to celkom solídny záchvat. Akurát som prišla od lekárky, spustila sa mi solídna astma. Budem nejaký čas na sprejoch. Robili mi rôzne vyšetrenia vrátane spirometrie, je diagnostikovaná astma, ideme to liečiť," uviedla pre Plusku. ,,Zjavne covid, ktorý som prekonala, tomu neprospel. Hovoria to lekári, že pacient, ktorý prekoná covid, tak zrazu vznikajú alergie rôzneho druhu, nie je to nič ojedinelé. Covidová pliaga tomu teda nepomohla. Nikdy som nemala takéto záchvaty," uzavrela.

Vydáva knihu: Rezešova dcéra chce zbohatnúť na tom, že pod vplyvom alkoholu zabila štyroch ľudí
Neuveriteľné! Rezešova dcéra vydáva autobiografiu. Naozaj chce zbohatnúť na tom, že pod vplyvom alkoholu spôsobila autonehodu a pripravila o život štyroch ľudí? Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Tibor Sipos