Lipták: Izrael hlási účinnosť Pfizeru pri delte 39 %. Až 58 % vážnych stavov v nemocnici tvoria očkovaní!
06 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ivermectin. Liek, ktorý pomáha v počiatočnej fáze COVID-19, ale ktorý naša vláda a „odborníci“ stále odsúvajú na vedľajšiu koľaj. Keďže je lacný, tak ho neodporúčajú ani farmaceutické spoločnosti. Zisk je predsa zisk a o to tu v prvom rade ide. Človek a jeho život sú až na druhom mieste.  


Medzi zástancov Ivermectinu patrí aj kontroverzný doktor Peter Lipták, ktorý vo svojom najnovšom statuse vysvetľuje, ako je to s protilátkami u zaočkovaných a čo zistili v Izraeli, ktorý patrí medzi najviac zaočkované krajiny sveta. Informácie sú naozaj zaujímavé.
Väčšina očkovaných seniorov mala po polroku nulové protilátky

Doktor Lipták si myslí, že Izrael ako prvý prejde od vakcinácie k liečeniu. „Niežeby vakcíny ako také nefungovali, ale pri covide to nefunguje. Sú aj iné choroby ktoré sme skúšali riešiť vakcínami, a jednoducho to nejde (Denge, HIV, SARS, MERS... atď.). Aj pri chrípke, ktorá mutuje, boli roky, keď účinnosť vakcíny bola minimálna, a to si ju dávam každý rok,“ vysvetľuje Lipták. Podľa neho ide o fakty. „Izrael hlási účinnosť Pfizeru pri delte 39 percent. Má 60 percent plne zaočkovaných, ešte viac ľudí s aspoň prvou dávkou. Ale 58 percent vážnych stavov v nemocnici tvoria očkovaní,“ konštatuje ďalej lekár.



„HN priniesli dáta z testovania protilátok u očkovaných seniorov väčšina mala po polroku nulové protilátky. Toto nie je antivaxing, ale matematika. Robiť tú istú vec a očakávať iné výsledky je definícia blbosti,“ píše tvrdo Lipták a na samý záver dodáva: „Keďže mame na čele Slovenská ľudí, akých máme, tak zase príde lockdown, zase respirátor, zase plošné testovanie, ale teraz to už bude fungovať...“

Mesík: Účinnosť ivermectinu v terapii včasných aj neskorších fáz COVID-19 potvrdzujú medicínske autority svetovej váhy
Juraj Mesík v statuse uvádza, že ešte 12. apríla poslal ministrovi zdravotníctva Vladimírovi Lengvarskému list, na ktorý doteraz nedostal žiadnu odpoveď. A vraj ju od neho v podstate ani nečakal. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik