Liečba covidu pilulkami bude možná. Nový liek však bude stáť niekoľko stoviek eur, varuje Mesík
07 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Biznis model "nového lieku" je už úplne jasný. Skonštatoval to analytik a vyštudovaný lekár Juraj Mesík na svojom facebookovom účte. Reaguje tak na správu popredného amerického experta na infekčné choroby Dr. Anthonyho Fauciho.


Fauci má prísť s liečbou koronavírusu s cieľom „vyradiť“ ochorenie u pacientov v počiatočných štádiách. Liek by sa mal pritom podávať raz denne v priebehu 10 dní.

"A máme to tu: Liečba covidu bude možná, len to musí byť nový, to jest niektorou farma firmou patentovaný liek. Bude to Merck? Pfizer? Niekto iný?" Háda Mesík v príspevku.

Podľa neho však ľudia nebudú spokojní s cenou nového lieku. Najmä tí, ktorým pandémia strpčila život najviac. "Len to bude nová, patentovaná látka a bude stáť stovky eur - nie desiatky centov ako IVM. S požehnaním NIH, FDA, WHO etc. jej potom kvantá za miliardy eur a dolárov nakúpia vlády všetkých štátov. Zaplatia to deti a vnuci - ak dožijú. Biznis model nového lieku je už úplne jasný," píše bývalý expert Svetovej banky.



Ďalej poukazuje na fakt, že správu o novom lieku priniesla agentúra Reuters, ktorej "šéf James C. Smith úplnou náhodou sedí v boarde Pfizeru", a tak sú skryté úmysly očividné.

Roman Mikulec prichytený! Opäť sa zdržal v luxusnom byte polonahej dievčiny z klipu
Jeho meno je momentálne jedno z najskloňovanejších vo vláde. Roman Mikulec sa podľa týždenníka Plus 7 dní opäť vrátil do bytu pôvabnej umelkyne, ktorú možno poznať ako dievčinu tancujúcu v spodnej bielizni v klipe na známu... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Tibor Sipos