Valábik podporil Krčméryho, Čekana a Sabaku: Nás normálnych a rozumných je viac, tvrdí povýšenecky
03 | 08 | 2021 I Peter Sulek
Bývalý hokejista, aktuálne komediant Valábik prispel svojou troškou k prebiehajúcej propagande a vyjadril podporu hviezdam pandemickej hystérie a vakcinačnej lobby Krčmérymu, Čekanovi a Sabakovi. Oni sú vraj tí normálni a rozumní.

Bývalý hokejista, ktorý sa transformoval na komedianta, Boris Valábik zverejnil na sociálnej sieti Instagram status, v ktorom o sebe a niektorých mediálne známych vedcoch a lekároch povýšenecky tvrdí, že to práve oni sú tí normálni a rozumní. Ďalej píše, že podľa neho nie je normálne chodiť protestovať pred ich obydlia.
Celé znenie statusu Borisa Valábika:

"Mám potrebu verejne (súkromne som to už spravil skôr) podporiť takých ľudí ako Vlado Krčméry, ale aj Pavol Čekan, či Peter Sabaka a povedať im, že nás normálnych a rozumných je viac, ale mám pocit, že našim mlčaním môžeme u takýchto ľudí vzbudzovať dojem, že sú v tom sami a osamotení.

Neviem, možno je to ten férový tímový hráč vo mne, ale nedá mi neprejaviť podporu. Občas ma premôže pocit, že my, normálni, robíme chybu, že sme ticho.

Nie, ľudia, ktorí sa vyhrážajú smrťou ľuďom ako pán prof. Krčméry alebo vedec Pavol Čekan, nie sú normálni. Akokoľvek sa to ktokoľvek snaží zľahčiť alebo krútiť. Je to šialené a choré.

A nie je ani normálne chodiť protestovať pred súkromné obydlia týchto ľudí, kde aj so svojimi rodinami bývajú a majú sa tam cítiť bezpečne.

P.S.: Ja píšem o vyhrážaní sa, nie o tom, kto má na čo aký názor. Ani môj nepoznáte. Ale vyhrážať sa niekomu smrťou je nenormálne."

Psychiater MUDr. Čičala: Ľudia by mali prestať sledovať médiá a odpojiť sa od manipulácie
14 | 07 | 2021 | Peter Sulek