Oklamali vás, lebo ste sa nechali oklamať! Čomu ste neverili, sa už stáva pravdou, hlása advokát Weis
31 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

"OKLAMALI VÁS. Lebo ste sa nechali. Ako by povedal Američan: HERO to ZERO. Vaša „fajzer vitonka“ je fejk, vážení. Nechránite seba a ešte ohrozujete iných. Veríme, že toto ste nechceli. Možno ste chceli iba ísť na dovolenku alebo vás vydierali vaše deti, že ak sa nezavakcinujete, neuvidíte svojich vnukov." Citát Peter Weis


Advokát Peter Weis komentuje Delta variant a pripomína, ako sa plnia predikcie, ktoré zverejňoval od vypuknutia pandémia v blogoch na webstránke advokátskej kancelárie AKW.

"Čo TV JOJ a Denník N zosmiešňoval, sa do pár mesiacov stáva pravdou," píše. "A viete čo je vtipné? Že na argumentačnú stranu Petra Weisa sa nepostavil nik iný, ako zatiaľ neodsúdený kriminálnik a architekt plandémie jeho veličenstvo verejného zdravia Dr. Fauci!" Vysvetľuje Weis a vyzýva média hlavného prúdu, ktoré písali hoaxy, aby si nachystali aj pečiatky s nápisom HOAX.
Miera „vakcinácie“ je len akýsi IQ test národa

"My nie sme Británia a nikdy sme ňou ani neboli. Spoliehate sa na pamäť národa na úrovni dvoch mesiacov?" Pýta sa Weis. "Ja by som Slovákov veru nepodceňoval. Historicky vydržali všeličo. Zvládnu aj toto," dodáva.

MUDr. Piják: Tí diletanti nevedia ani pomenovať, o akú fázu klinického skúšania sa jedná
Klinické skúšanie vakcín proti COVID-19 stavia dlhodobo odborníkov do dvoch táborov. Na stanovisko Štátneho ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) ohľadom klinických skúšaní vakcín proti COVID-19 reaguje MUDr. Michal Piják. Tvrdí, že "diletanti nevedia... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Čo to pán Fauci vlastne povedal?

"Virálna nálož v nasofarynxe u vakcinovaných pri tzv. „breakthrough“ infekcii, t.j. prepuknutiu ochorenia napriek dvom dávkam vakcíny, je úplne rovnaká ako u nevakcinovaných." Píše Weis a vysvetľuje, že vakcinovaní sa tým pádom stávajú pri delte údajne superprenášačmi. Stávajú sa teda hrozbou pre všetkých. Vakcinovaných aj nevakcinovaných.

Dodáva, že nevakcinovaní s normálnou imunitou a logickým úsudkom sa asi veľmi nemajú čoho báť. "Hlavne pokiaľ poznajú rozdiel medzi pojmami infekčnosť, virulentnosť a patogenita. Ak sa doteraz nebáli nádchy a chrípky, nemusia sa báť ani Pavelkových rečí o delte a iných písmenkách," vysvetľuje ďalej a dodáva ďalšiu predikciu do budúcnosti.
Rúšok sa zbavia najskôr nevakcinovaní

Podľa Weisa sa rúšok zbavia najskôr nevakcinovaní. Predpovedá, že vakcinovaní sa stanú asymptomatickou hrozbou pre zvyšok spoločnosti a budú musieť chodiť s rúškami trvalo. Tvrdí, že dostanú tretiu a časom aj štvrtú „opravnú“ dávku. K tomuto tvrdeniu sa hodlá Weis vrátiť už o 2 mesiace a zdôrazňuje, že v zverejnenom odhade nie je ani kúsok zlomyseľnosti. "Naopak, súcitíme s vaším nesprávnym a zrejme neinformovaným rozhodnutím," píše.

Synergia chamtivosti a lží. O prepojení Big Pharma s mediálnymi korporáciami (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Zuzana Perželová

Nechránim seba, ale druhých. Falošná solidarita. Zvrátená logika

Ľudia podľa Weisa budú doplácať na konzumný spôsob života a hľadanie iba tej najjednoduchšej cesty ako sa vrátiť do sveta, ktorý už nebude ten istý. Budú podľa neho doplácať na stratu kritického myslenia a logického úsudku, čítanie iba nadpisov, vieru v médiá a budú platiť tým najdrahším, čo majú: vlastným zdravím.

"Lebo nechránim seba, ale druhých. Falošná solidarita. Zvrátená logika. A to sa dostaneme čoskoro k tomu najhoršiemu, čo vakcinovaných ešte čaká. A to je riziko priónových chorôb. Ale o tom až nabudúce. Vakcína Vás mala chrániť do konca života. Len nepovedali, že zrejme nehovorili o jeho prirodzenej dĺžke.

Nevakcínovaný je dezolát, vakcinovaný bude možno napríklad „deravý mozog," alebo „chechtavý kuru“ (bovinná spongiformná encefalopatia). Už čoskoro," dodáva v závere blogu. Ten si môžete prečítať aj s pripojenými odkazmi na Dr. Fauciho a ďalšie v plnom znení tu.

Na trhu s vakcínami začína byť tesno (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Iveta Machová