Pre Bránika sú protestujúci pred parlamentom ujdení klienti psychiatrie v Pezinku.
25 | 07 | 2021 I Petra Demková

Bránik sa rehoce z ľudí, ktorí protestujú. „Vo vnútri ešte chvíľu váha Fico, či by si tiež nezaparazitoval, Blaha už svoje váhanie prekonal. Navrhujem grilovať parlament, navrhujem grilovať poslancov, navrhujem grilovať Zuzu Čaputovú, huláka pacient a jeho terapeutická skupina ryčí nadšením,“ komentuje protestujúcich analytik.


„Alternatívne formy liečenia pacientov Pinelovej nemocnice v Pezinku. Ak by personálu náhodou chýbalo pár desiatok klientov z uzavretých oddelení, nájdu ich ešte niekoľko hodín pred dverami do parlamentu. Chystajú sa tuším aj stanovať. Stany si ale nezobrali,“ popisuje vo svojom príspevku protestujúcich pred NRSR Radovan Bránik.

Poslanci Smeru vyšli jediní pred protestujúcich a nahnevaných Slovákov. Vládna koalícia sa skryla
Smeráci sa už hnevu ľudí neboja, ba práve naopak, postavili sa im čelom. Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Títo ľudia si vraj berú späť svoju krajinu. Akurát si revolucionári cestou zabudli kúpiť vodu a sú smädní, takže sa im pitný režim pokúša zabezpečiť Marián Kotleba, ktorý má s cestovaním do krajín s horúcim počasím bohaté skúsenosti, odkedy si obľúbil Egypt a venoval na dôkaz priateľstva svoju proxy manželku jednému z jeho obyvateľov,“ vysmieva sa analytik z osobného nešťastia Kotlebu.

Podľa analytika, Smer parazituje na protestoch. „Vo vnútri ešte chvíľu váha Fico, či by si tiež nezaparazitoval, Blaha už svoje váhanie prekonal. “Navrhujem grilovať parlament, navrhujem grilovať poslancov, navrhujem grilovať Zuzu Čaputovú,” huláka pacient a jeho terapeutická skupina ryčí nadšením. Nik ho nezadržal a nevysvetlil mu jeho práva. Povinnosti vraj nemá, lebo je občiansky neposlušný,“ vysmieva sa aj zo smerákov Bránik.

„Vo vnútri poslanci riešia, ako si získať voličov zmenou pravidiel na futbalových tribúnach. Poslankyňa Tabak dnes ešte nestihla zadokumentovať na instagrame ďalšiu z nekonečnej série svojich dopleteností,“ smeje sa Bránik aj z koaličnej poslankyne.

„Slovensko vo verzii 2021, žiadne aktualizácie a bezpečnostné záplaty v operačnom systéme nie sú na dohľad. Boh nám pomáhaj,“ ukončuje svoj príspevok sarkasticky.

„My sme tu doma!“ „Odstúpiť!“ Slováci opäť povstali proti tejto vytúženej vláde zmeny (VIDEO)
Hnev a nespokojnosť Slovákov narastajú, rovnako preto narastá aj intenzita ich protestov. Iba v sobotu sa ľudia stretli v Bratislave a pred pár dňami opäť aj na hraniciach a už tu máme ďalší. Dnes sa nespokojní Slováci znovu zišli pre naším... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik