Belousovová: Nie je ďaleko doba, keď ich pred hnevom národa neochránia ani opancierované autá, ochranka či ťažkoodenci
24 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Hnev Slovákov sa zvyšuje priamo úmerne so zvyšujúcim sa nátlakom vlády na očkovanie a jej ďalšie protipandemické opatrenia. Zvyšuje sa však aj „ostražitosť“ polície, ktorá tieto dni, proti protestujúcim pred parlamentom opäť vyhnala ťažkoodencov. Ako píše v statuse expolitička Anna Belousovová, protest ale nie je zlyhaním polície.


Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová v statuse píše, že nie je ďaleko doba, keď niektorých politikov pred hnevom národa neochránia ani opancierované autá, ani ochranka, či ťažkoodenci.
Belousová ostro varuje papalášov

„Ukážka zvrhlého myslenia jedného z predstaviteľov vládnej koalície. Protest nie je zlyhaním polície!“ píše v úvode statusu Belousovová, podľa ktorej včerajší protest je reakciou na zlyhanie nie polície, ale vládnucej chunty, vyjadrením zúfalstva národa, ktorý už viac ako rok trpí túto vládu národnej skazy a je tiež ukážkou toho, čo čaká vládnu koalíciu v blízkej budúcnosti, pretože pohár trpezlivosti národa sa prelial! „A nie je ďaleko doba, keď vás už pred hnevom národa neochránia ani opancierované autá, ani ochranka, či ťažkoodenci,“ varuje expolitička súčasných vládnych papalášov. „Kde sme sa to dostali, keď jeden obyčajný vekslák a amorálne hovado bude vyjadrovať nespokojnosť so zásahom policajtov proti občanom, ktorí sa jemu aj im skladajú na platy?!“ mieri Belousovová na predsedu parlamentu, pred budovou ktorého sa „rušný“ protest konal.



„Na neho aj jeho ostatných koaličných kunšaftov naozaj platí, že sadlo ho..o na policu a myslí si, že je torta. Medzi tými protestujúcimi boli ľudia, ktorí na rozdiel od tejto politickej bandy celý život poctivo pracovali,“ konštatuje bývalá šéfka národniarov a na samý záver statusu dodáva: „Aby sa im za chvíľu nestalo, že tí ťažkoodenci sa obrátia proti nim. Ako sa to deje v iných krajinách. Možno by im pár obuškov napravilo to ich arogantné správanie k občanom - svojim zamestnávateľom!!!“ Trefne ukončuje svoj status.

„My sme tu doma!“ „Odstúpiť!“ Slováci opäť povstali proti tejto vytúženej vláde zmeny (VIDEO)
Hnev a nespokojnosť Slovákov narastajú, rovnako preto narastá aj intenzita ich protestov. Iba v sobotu sa ľudia stretli v Bratislave a pred pár dňami opäť aj na hraniciach a už tu máme ďalší. Dnes sa nespokojní Slováci znovu zišli pre naším... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik