Škandál: Na detektore lži bude vyšetrovateľku Santusovú kontrolovať manželka advokáta najväčšieho udavača Makóa!
23 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa otriasa v základoch. A to nielen „vďaka“ stále sa zvyšujúcim počtom protestov, ale aj „problémom“, ktoré sa dejú vo vnútri polície.


Hoci sa jej vedenie bráni pomenovaniu vojna, odvolanie vedúcej špecializovaného tímu Úradu inšpekčnej služby Diany Santusovej tomu napovedá. V statuse o tom píše aj podpredseda Smeru-SDS a synovec exministra vnútra Erik Kaliňák.


Nech už to nazve kto chce ako chce, vojna, odohrávajúca sa vo vnútri polície vyplavuje na povrch udalosti, ktoré viedli k „priznaniu“ sa niektorých kajúcnikov, že ich výpovede boli zmanipulované. Potvrdili to aj slová toho nateraz posledného, Csabu D., ktorý sa k tomu priznal. Ako píše v statuse Erik Kaliňák, minister Mikulec sa síce zúfalo snaží zakryť manipulovanie káuz, ale udavači sa už priznali.
Na detektor lži nech ide Mikulec a vysvetlí daňový podvod, podozrenia z úplatkov aj „fejkové“ hodinky

„Dočasný šéf inšpekcie ministerstva vnútra na pokyn Mikulca, slušne povedané, odpratal vyšetrovateľku vyšetrujúcu organizovanú skupinu prokurátorov Špeciálnej prokuratúry, vyšetrovateľov z NAKY a krivo vypovedajúcich udavačov. Vraj sa pri jej mene objavilo priveľa pochybení a pochybností. Neviem, či je trápnejšie, že neuviedli ani jeden jediný príklad jej zlyhania alebo fakt, že prokurátor dozorujúci celé jej vyšetrovanie ihneď povedal, že žiadne pochybnosti neexistujú,“ konštatuje v úvode statusu synovec exministra vnútra Roberta Kaliňáka.



„Vyšetrovateľka sa má vraj podrobiť detektoru lži. A viete kto bude pani vyšetrovateľku kontrolovať z ministerstva vnútra - manželka advokáta najväčšieho udavača na Slovenku Makóa! No ako asi tá kontrola dopadne,“ šokuje Erik Kaliňák  a dodáva: „Nehnevajte sa, ale na detektor lži by mal ísť akurát tak Mikulec. Vysvetliť svoj daňový podvod, podozrenia z úplatkov a samozrejme svoje „fejkové“ hodinky!“

Škandál: Stopka pri policajnom zásahu proti Matejovi Z. a Petrovi P. prišla priamo z policajného Prezídia! (VIDEO)
Na Slovensku sa začínajú diať veci ako za éry Vladimíra Mečiara. A čo je ešte horšie, pomaly ale isto sa môžu používať aj jeho slová: „Skutok sa nestal! A ostatní ste gágaji, táraji a pre mňa prďúsi!“ Najhoršie na tom ale je, že toto všetko, čo sa... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik