Škandál: Na Slovensku sa pri vakcinácii tvrdo nedodržiava Norimberský kódex, tvrdí Jozef Varga
18 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slováci sa už otvorene búria nielen voči doslova nútenej vakcinácii dospelých, ale aj detí. Experimentálne vakcíny odmieta stále viac a viac ľudí, lenže nátlak politikov z vládnej koalície neustáva, ba silnie a obmedzení pre nezaočkovaných pribúda. Demokracia sa zo Slovenska vytráca priam míľovými krokmi.


Nepokojnosť s očkovaním experimentálnymi vakcínami prejavil v statuse i Jozef Varga, ktorý sa postavil do šíku tisícok nespokojných Slovákov. „Bežný“ občan Jozef Varga poukazuje na komplexné poučenie ľudí pred vakcináciou, o ktorom hovorí aj Norimberský kódex (TU). A tu je zrejme zakopaný pes, pretože poučenia sú absolútne nedostatočné. A ako sa ukazuje, nielen tie.
Nesmie byť vykonaný taký pokus, ktorý môže spôsobiť smrť alebo zdravotné postihnutie

„Verejne sa pýtam politikov SR, všetkých TV redaktorov oficiálnych médií, všetkých odborníkov, lekárov a očkujúceho personálu verejných zdravotníctiev sveta očkujúcich proti SARS CoV-2 = očkujúcich s vakcínami=technológiou mRNA, ktorí očkovaným občanom nechali podpísať informovaný súhlas, tak či bol občan komplexne poučený, čo je to experimentálna technológia u mRNA vakcín, alebo podpisovali občania informovaný súhlas - ako podvedení občania štátom, bez zrozumiteľného poučenia?“ píše v krátkom statuse Jozef Varga. Ten k nemu prikladá aj samotný Norimberský kódex, v ktorom je desať zaujímavých bodov. Viaceré z nich tuho odporujú tomu, čo sa dnes na Slovensku, ale nielen tu, deje.



Hneď v tom prvom sa píše: „Dobrovoľný súhlas ľudskej osoby je absolútne nevyhnutný. To znamená, že dotknutá osoba musí byť právne spôsobilá dať súhlas. Musí byť v postavení, v ktorom má moc vykonávať slobodné rozhodnutia, a to bez ovplyvňovania akýmkoľvek násilím, podvodom, klamstvom/zavádzaním, hrozbami, preháňaním, či inou skrytou/záludnou podobou obmedzovania alebo donucovania.“ Pripomína vám to, čo sa teraz deje u nás pre zaočkovanie obyvateľstva ako dobrovoľné? Ešte zaujímavejší je bod č. 5, v ktorom sa píše: „Nesmie byť vykonaný taký pokus, u ktorého je vopred známy dôvod domnievať sa, že môže spôsobiť smrť alebo zdravotné postihnutie, snáď s výnimkou prípadov, v ktorých účastníkmi pokusu sú samotní lekári, ktorí pokus vykonávajú.“ Máte dojem, že to, čo sa deje pri vakcinácii experimentálnymi vakcínami, teda že po nich mávajú ľudia naozaj vážne zdravotné problémy, ba že aj zomierajú, je v súlade s týmto kódexom?

Ide o experiment na ľuďoch a výsledky sú strašné, tvrdí fínsky politik
Fínsky politik Ano Veli Samuel Turtiainen vystúpil vo Fínskom parlamente dňa 9. júna a dôrazne upozornil poslancov fínskeho parlamentu na očkovacie látky proti Covid. Vo svojom vystúpení tvrdil, že ide o maskovaný toxín a na ľuďoch sa uskutočňujú... Čítať ďalej
20 | 06 | 2021 | Linda Chopin