Ide o experiment na ľuďoch a výsledky sú strašné, tvrdí fínsky politik
20 | 06 | 2021 I Linda Chopin

Fínsky politik Ano Veli Samuel Turtiainen vystúpil vo Fínskom parlamente dňa 9. júna a dôrazne upozornil poslancov fínskeho parlamentu na očkovacie látky proti Covid. Vo svojom vystúpení tvrdil, že ide o maskovaný toxín a na ľuďoch sa uskutočňujú pokusy.


Ano Veli Samuel Turtiainen v päťminútovom zverejnenom vystúpení vyslovil obavy z toho, že obyvatelia Fínska sú vystavení riziku. Video bez cenzúry zverejnila stránka rumble.com dňa 17. júna. Svoju pripomienku poslanec začal tým, že vakcíny proti Covid rozdelili Fínsko na prebudených a scestných.
Obyvatelia Fínska sú vystavení riziku

"Fínsko aktuálne injektuje svojich obyvateľov vakcínami, ktoré sú maskované toxíny a voláme ich Covid vakcíny," hovorí. Upozorňuje, že očkovacie látky majú licenciu Európskej liekovej agentúry (EMA), ale chýba licencia z Fínska.

Podržte sa. Vláda zvažuje zaviesť povinné očkovanie a povinnú štátnu karanténu!
Vladimír Krčméry prezradil, že v hre je opäť zavedenie povinnej štátnej karantény. Možnosť zavedenia povinného očkovania potvrdil minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Vo Fínsku je oficiálne nula úmrtí na COVID, na následky očkovania podstatne viac

"Dostupné benefity musia preukazovať benefity medicínskeho produktu, ktoré prevyšujú riziká," pokračuje vo svojom prejave fínsky politik.

Tvrdí, že podľa FIMEA, čo je ekvivalent pre VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) vo Fínsku doposiaľ nikto nezomrel na nakazenie vírusom COVID. Dodáva zároveň, že oficiálne prípady COVID od roku 2020 do roku 2022 nebudú publikované.
Iné údaje sa vykazujú pri následkoch očkovania

Ano Veli Samuel Turtiainen upozorňuje na údaje, ktoré vykazuje THL, čo je ekvivalent pre CDC (Centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb). "Údaje z THL vykazujú, že na následky očkovania vo Fínsku zomrelo 78 ľudí. Ďalších 1306 nahlásilo vážne reakcie, ktoré sa aj potvrdili. 3630 nahlásených reakcií sa spracováva. Približne 57 percent spracovaných hlásení je o veľmi vážnych vedľajších účinkoch a reakciách," hovorí.

Lekári potvrdili ďalší vedľajší účinok: Žena stratila hlas po druhej dávke vakcíny AstraZeneca
Vo Veľkej Británii zaznamenali ďalšiu nežiaducu reakciu na očkovanie proti koronavírusu. Sofia Gomesová po druhej dávke vakcíny od spoločnosti AstraZeneca stratila hlas. Matka šiestich detí, ktorá netrpí žiadnymi zdravotnými problémami, tak zostala... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Upozorňuje médiá

V licencii EMA, ktorá je zverejnená priamo na stránke EMA podľa fínskeho politika je uvedené, že žiadateľ, ktorým je v prípade očkovania očkovaný, bude musieť v budúcnosti poskytnúť komplexné klinické informácie.

Média fínsky politik upozorňuje na zamlčanie niektorých dôležitých faktov, ktorými sa podľa neho porušuje
Norimberský kódex. Upozorňuje na experiment na ľuďoch so strašnými výsledkami a ako príklad experiment na Pandemrich, ktorý zlyhal. "Bol zastavený pre 32x menej vedľajších účinkov, ako máme teraz.
"A preto sa pýtam, kedy zastavíme tento experiment. Koľko ľudí ešte bude musieť zomrieť, mať poškodené zdravie?" Hovorí.
Rozprávky o bezpečných vakcínach

Prejav v parlamente končí fínsky politik veľmi emotívne. Hovorí o extrémom ohrození bezpečnosti vo Fínsku a volá po zastavení.  "Nemáte dôvod nekonať v mene záchrany nášho národa. Ale vy pokračujete. Pokračujete v zavádzaní a hovoríte ľuďom rozprávky o tom, že vakcíny sú bezpečné a schválené. Zapájate sa do zločinov, z ktorých najzávažnejší môže byť genocída," zdôrazňuje.

"Zločin sa stáva zámerný, keď je páchaný vedome. Teraz ste si už všetci vedomí," dodáva na záver.

Novinár Goda: Nezaočkovaní budú menšinou. Ostanú len Kotlebovci, Blahovci a Harabinovci
„Nezaočkovaní sa postupne budú stávať menšinou a naozaj medzi nimi začnú prevládať kotlebovci, blahovci, harabinovci, rôzne zakonšpirované stratené duše. Tie korelácie začínajú byť zjavné už teraz. Menšiu zaočkovanosť majú okresy, kde mali veľa... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Petra Demková