Iza Bela: V OĽaNO by sa mali doučiť matematiku a teraz skákať do takej výšky ako je 8% pivo
18 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Politici z OĽaNO sa podľa „bežnej“ ženy Iza Bely stále oháňajú tým, že od voličov dostali silný mandát, akosi však zabúdajú na to, že v súčasnosti sa už z takmer 25% prepadli na iba o čosi viac ako 8%. A to, ako píše v statuse, nie je vôbec silný mandát na to, aby tu robili to, čo robia.


Hnev a sklamanie zo súčasnej politickej scény si od Iza Bely „zlízol“ predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš. Aj on, rovnako ako mnohí ďalší jeho spolustraníci, je akýmsi klonom Igora Matoviča, ktorý neustále dokola omieľa to samé a to isté. Iza Bela sa však v statuse zameriava aj na slovenskú štátnosť a na situáciu na hraniciach, kadiaľ americkí vojaci jazdia čoraz častejšie bez toho, aby i oni, ak nie sú zaočkovaní, išli do karantény.
Ten „silný mandát“, ktorým sa v OĽaNO neustále oháňajú už dávno taký silný nie je

„Michal Šipoš (OĽaNO) bez servítky: Slovensko dlhé roky doplácalo na rôznych falošných politikov. Tento predseda poslaneckého klubu za OĽaNO (ktorého hnutie má dlhú dobu 8% v prieskumoch, aj keď realita môže byť horšia a nemusia mať ani 5%) poukázal na to, že Slovensko dlhé roky doplácalo na rôznych falošných politikov, ktorí sa síce radi oháňali slovenskou vlajkou, ale ich skutočným záujmom bolo vysávanie štátnych peňazí,“ píše v úvode Iza Bela a dodáva, že neverí vlastným očiam, čo tento človek vypustil do éteru.

Arogancia a drzosť Lengvarskému očividne nechýba. Toto už presahuje všetky medze, hnevá sa Iza Bela
Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský si ide svoje a vôbec ho nezaujíma, že ústavný súd rozhodol o neplatnosti vyhlášky upravujúcej režim na našich hraniciach. „Bežná“ žena Iza Bela ho za to v statuse nazvala „gumákom“, pretože rovnako sa... Čítať ďalej
15 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Vraj „hnutie OĽaNO dostalo v posledných voľbách silný mandát práve na to, aby sme vrátili Slovensko späť jeho občanom“, povedal s dôvetkom, že pocit pravého vlastenectva spočíva aj v tom, že ľudia nadobudnú pocit, že žijú v spravodlivom štáte. Dalo by sa polemizovať o tom, akým spôsobom Matovič a jeho zvláštne zoskupenie ľudí okolo neho prišlo k víťazstvu,“ konštatuje „bežná“ žena, podľa ktorej ten silný mandát, ktorým sa neustále od volieb oháňajú už dávno taký silný nie je.

„Mali by sa čím skôr v tomto hnutí doučiť matematiku, pozrieť si reálne čísla a OĽaNO by teraz malo skákať do takej výšky ako je 8% pivo. Hnutie OĽANO nezabudlo dodať aj to, že štátnu zvrchovanosť považuje za najdôležitejšiu hodnotu. Potom sú na mieste dve relevantné otázky, na ktoré by mali odpovedať občanom Slovenska. Ak sme zvrchovaný štát, prečo vo vláde a v pandemických komisiách, či krízovom štábe sedia poväčšine ľudia nejakým spôsobom prepojení na USA, buď štúdiom, stážou, dlhším pobytom, či podnikaním a podobné veci. Slováci by radi poznali túto odpoveď,“ pýta sa Iza Bela tvrdo.

Pán Korčok, všímajte si viac Slovensko a to, čo sa deje u nás, nie Bielorusko, odkazuje Iza Bela
Slovensko je zvláštna krajina, ktorá má ešte zvláštnejších politikov. Miesto toho, aby sa starali o životy ľudí u nás, starajú sa do tých v iných štátoch. Presne tak ako Ivan Korčok, ktorému to v statuse na plné ústa vytkla „bežná“ žena Iza Bela.... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Je smutné, že niektorí Slováci sa nedokážu ani cez vlastné hranice dostať späť domov

„Druhá otázka je, že ak sme 29 rokov zvrchovaný štát, prečo za vládnutia tejto vlády a štvorkoalície na našom území veje veľa amerických zástav, ktoré sú na amerických konvojoch, ktoré brázdia naším územím z každej jednej strany, čo sa nevieme vynačudovať tomu, kde sa ich tu toľko berie za celý rok. Niekedy to na našich cestách vyzerá tak, ako keby sme neboli ani na Slovensku, ale bojovom poli,“ konštatuje „obyčajná“ žena, podľa ktorej slovenskú armádu a jej techniku na cestách vidíme sporadický len raz za čas. „Takže toto je tá vaša zvrchovanosť Slovenska, o ktorej vy ako hnutie píšete? Je smutné a do plaču, že my Slováci sa na vlastnom území musíme cítiť ako návštevníci, lepšie povedané ako turisti, ktorí sa nedokážu ani cez vlastné hranice dostať späť na Slovensko, ako keby boli nejakou obavou,“ píše v závere Iza Bela.



„Je zaujímavé, že Slováka domov cez hranice nepustíte, lebo mu každú chvíľu kvôli falošnej pandémii Corony strpčujete život, keď nie je zaočkovaný dvoma dávkami vakcíny, ale nejakých amerických vojakov a vojakov z NATO púšťate s otvorenou náručou cez naše hranice a pritom pochybujem, žeby oni boli zaočkovaní dvoma dávkami vakcíny. Prečo oni sa nemusia nahlásiť do eKarantény a byť v nej 14 dní, ale Slovák áno? Im stačí urobiť len antigénový test, alebo PCR a je to vybavené. Veď ako inak, predsa to je Amerika, tí môžu všade všetko vo svete,“ dodáva na samý záver statusu „obyčajná“ žena Iza Bela.

Iza Bela: Farmafirmy budú prichádzať s požiadavkou ďalších kôl očkovaní. Nejde o zdravie, ale o biznis!
„Bežná“ žena a nepísaná hviezda Facebooku Iza Bela sa zrejme prevtelila do pozície veštkyne. Ako v statuse priznáva, na to, že po Matovičovom testovaní príde na rad vakcinácia upozorňovala už vlani v októbri. Ba dokonca vraj tvrdila i to, že... Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik