Iza Bela: Farmafirmy budú prichádzať s požiadavkou ďalších kôl očkovaní. Nejde o zdravie, ale o biznis!
09 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

„Bežná“ žena a nepísaná hviezda Facebooku Iza Bela sa zrejme prevtelila do pozície veštkyne. Ako v statuse priznáva, na to, že po Matovičovom testovaní príde na rad vakcinácia upozorňovala už vlani v októbri. Ba dokonca vraj tvrdila i to, že nezostane iba pri jednom zaočkovaní. A mala pravdu!


Zvláštne je, ako nám farmafirmy motali medové motúziky popod nos, až si nás celkom podmanili. Pýtate sa čím? Nuž vakcináciou. Najskôr nám hovorili o jednej dávke, neskôr o dvoch a teraz už budú potrebné až tri. A vraj sa očkovať bude treba možno aj každého pol roka. Paráda. A presne na toto mala ešte vlani v statuse upozorňovať aj „bežná“ žena Iza Bela.
Pfizer/BioNTech predpokladá, že šesť až 12 mesiacov po druhej dávke bude potrebná tretia

„Presne na toto som už od októbra 2020 upozorňovala. Keď Matovič chcel začať robiť celoplošné antigénové testovania, že to nezostane len pri testoch, ale skončí sa až pri vakcínach. A nie jednom zaočkovaní, ale bude to viackrát,“ píše Iza Bela. Podľa nej sa začínajú napĺňať jej predpoklady, čoho dôkazom je aj nová informácia pre zaočkovaných.

„Po dvoch očkovaniach má prísť ďalšie. Pfizer/BioNTech predpokladá, že po šiestich až 12 mesiacoch od druhej dávky bude potrebná tretia. Požiadajú preto regulačné úrady, aby bolo možné treťou dávkou očkovať,“ konštatuje Iza Bela. Dodáva, že už to začína pomaly, ale isto naberať kontúry športu v očkovaní. „Čoskoro aj ďalšie farmafirmy budú prichádzať s touto požiadavkou o ďalšie kolá očkovania. Tu nejde o zdravie, ale jednoznačne o biznis,“ prízvukuje „bežná“ žena.



„Pfizer/BioNTech požiadajú o povolenie očkovať treťou dávkou. Po nej potom príde štvrtá a tak to bude krásne pokračovať ďalej. Okrem toho však vyvíjajú aj špecifickú novú vakcínu účinnú práve proti tomuto variantu, ktorej prvá šarža sa vyrába v závode BioNTech-u v nemeckom meste Mainz,“ prináša Iza Bela informáciu, ktorú uvádza AFP.

„Spoločnosti očakávajú, že jej klinické štúdie by sa mohli začať v auguste,“ informuje ďalej Iza Bela, ktorá na samý záver ešte uvádza niečo, čo je podľa nej vraj už hotová vec: „Spoločnosti Pfizer a BioNTech vo štvrtok večer oznámili, že regulačné úrady v Európe, USA aj inde vo svete požiadajú o povolenie očkovať aj treťou dávkou svojej vakcíny proti ochoreniu COVID-19.“

Iza Bela pridala VIDEO, ktoré určite stojí za pozretie: Rúško áno či nie? Vakcína áno či nie? Kto z nich má pravdu?
Kronavírus priniesol do Európy nielen smrť, ale aj niečo, čo sme tu nemali už poriadne dávno – rúška. No a v neposlednom rade i takmer povinné očkovanie, bez ktorého „nie je sloboda“. Hviezda Facebooku Iza Bela ale na svojom profile zverejnila... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik