Exvyšetrovateľ Šátek odkrýva pokusy "zakryť" minulosť ministra vnútra Mikulca
16 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

A je to tu zas. Skutok sa nestal, hlas podobný hlasu, nahrávka, ku ktorej sa jeden z jej vraj údajných aktérov nehlási. Polícia, ktorá strčila hlavu do piesku a jej stranícky šéf - čistič od mafie. Ktorý prehrešky svojich "našich" vníma iba ako útoky neprajníkov. Aj mafiu delí na tú ich a na tú "našu", dobrú, statočnú.


"Keď v polícii niekto chce nejaký prípad "odpáliť", akože sa skutok nestal (čo je zjavne tento prípad - úplatok podozrivý Mikulec vraj nezobral), tak to nenecháte vyšetrovať vyšetrovateľovi po začatí trestného stíhania vo "veci" (čiže bez obvinenia). Ale to dáte na tzv. preverovanie operatívcom (mimo Trestný poriadok len podľa zákona o PZ). Takto to urobil T. Gašpar s prípadom "Gorila". Píše už po našom redakčnom perexe bývalý elitný vyšetrovateľ Jozef Šátek v statuse na sociálnej sieti.

Žiadny úplatok som nevzal a za uväznením Lučanského nestojím! Bráni sa minister Mikulec
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve najlepšie obdobie. Bývalým šéfom NAKA Branislavom Zurianom zverejnená nahrávka, v ktorej sa hovorí o úplatku pre Mikulca v sume 100-tisíc eur, doslova šokovala verejnosť. Minister však... Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Cesta k uprataniu

"Preto to takto "niekto" v polícii urobil a teraz stále opakujú (Mikulec, Kovařík, hovorci), že policajti (operatívci) tento skutok o úplatku 100 tisíc € pre Mikulca preverovali dokonca "štyrikrát" ale nič nezistili."

"Závažné nedostatky v preverovaní jednoznačne dokazuje fakt, že Mikulec ako hlavný "podozrivý" nebol ani požiadaný o podanie vysvetlenia (takto sa to robilo aj za ministrovania Kaliňáka, keď ho v podozrivom prípade Kovošrotu ani nevypočuli)!"
Matovičova polícia pracuje Kaliňákovými metódami

"Ani Mikulcovi teda nedali šancu, možno sa napríklad aj priznať!" Pokračuje Jozef Šátek. Ono by to asi bolo fakt blbé preidealizovaný a už veľakrát retušovaný  obraz strany čističa spoločnosti, ak by sa jeho mafián priznal.

Jozef Šátek sa verejne čuduje: "Neviem načo čaká prokuratúra a nevydá pokyn, aby v tejto veci vyšetrovateľ začal trestné stíhanie "vo veci" a všetky zainteresované osoby boli vypočuté v postavení svedkov s následkom trestného postihu za krivú výpoveď či krivé obvinenie a potom vo veci podľa Trestného poriadku rozhodol, buď obvinil konkrétnu osobu zo spáchania trestného činu alebo vec zastavil, pretože skutok sa nestal či nebol trestným činom."

"Zdá sa, že v polícii ani na prokuratúre sa zatiaľ revolúcia "padni komu padni" nerealizovala. Končí svoj status na sociálnej sieti Bývalý elitný vyšetrovateľ Jozef Šátek. A my občania síce vieme, že "cisár je nahý", ale verejne chválime naďalej a napriek všetkému jeho odev.

 

Pôjde Mikulec do väzenia? NAKA mu vtrhne do bytu už nasledujúce ráno, domnieva sa Eštok
Pôjde Roman Mikulec do basy? Pýta sa to poslanec NR SR za Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok na svojom facebookovom účte. Podľa neho vbehne NAKA ministrovi vnútra do bytu už zajtra nad ránom. Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Tibor Sipos