V Moskve prepukla masívna bitka dvoch skupín migrantov. Zapojilo sa do nej viac ako 100 ľudí
14 | 07 | 2021 I Lukáš Leca
Viac ako 100 ľudí bolo zatknutých v moskovskom okrese Kuzminki po hromadnej bitke dvoch skupín migrantov. Niektoré správy naznačujú, že bitka bola vopred naplánovaná, informuje portál RT.

Na videu je možné vidieť, že k potýčke došlo v pondelok neskoro večer neďaleko stanice metra. Moskovská tlačová agentúra Interfax s odvolaním sa na zdroj uviedla, že bitky sa zúčastnili hlavne migranti zo Strednej Ázie.



Podľa agentúry TASS muž vopred varoval políciu pred blížiacou sa bitkou. Tvrdil tiež, že bol omylom pridaný do skupiny na aplikácii WhatsApp, cez ktorú okolo 400 ľudí súhlasilo s bojom o 19:30 v okrese Kuzminki.

Po boji bolo zadržaných 103 migrantov zo Strednej Ázie, informovala agentúra Interfax s odvolaním sa na políciu. Zdroj z agentúry TASS v zdravotníckych službách agentúre uviedol, že viacero účastníkov utrpelo bodné poranenia.

Aj napriek úplnému zaočkovaniu ochorelo na Covid-19 viac ako 3 800 Nemcov. Niekoľko stoviek bolo hospitalizovaných
Nemecko zaznamenalo viac ako 3 800 symptomatických prípadov Covid-19 medzi ľuďmi, ktorí boli od februára úplne zaočkovaní proti tejto chorobe, uviedol Inštitút Roberta Kocha, informuje portál RT. Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Lukáš Leca