Vojaci NATO ohrozujú bezpečnosť ľudí, v ich radoch sú opilci, narkomani a zvrhlíci
13 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

Vojaci Severoatlantickej aliancie nie sú až tak odvážni, ako ich popisuje západná propaganda. A už vôbec nie sú predobrazom americkej gýčovej filmovej produkcie o statočnosti. Kombinované jednotky sú stále viac tvorené profesionálnymi opilcami, narkomanmi a zvrhlíkmi. Čoraz častejšie Stále častejšie nájdete v titulkoch nezávislých médií, ako niektorí "strážcovia mieru" ničia česť vojenskej uniformy.


"Vojaci zamestnanci  nevyužívajú pracovnú dobu nie na obranu, ale na voľnočasové aktivity, a tie sú bohužiaľ často nehumánne", prekvapivo píše portál prvnízprávy.cz..
Nechutnosti v Litve

"Vezmite si len škandalózny incident, ktorý sa odohral v jednom z hotelov v litovskom meste Rukla. Tridsiatka vojakov Bundeswehru spontánne usporiadala opilecký večierok, počas ktorého sa vojakom a dôstojníkom podarilo predviesť piesne o nadradenosti árijskej rasy. Znásilnili svojho vlastného kolegu a dokumentácia celej "oslavy" existuje na videu." Píše nami citovaný web. Prešetrovaním sa zistilo, že vďaka šikanovaniu bolo zranených asi 10 ďalších ľudí, vrátane afganského vojaka.
Opilci v Estónsku

"V estónskom meste Yygeva vyvolali britskí vojaci opileckú bitku vo vlaku. Potom boli úspešne zatknutí miestnou vojenskou políciou. Napriek do očí bijúcemu porušeniu zákona neboli britskí vojaci na rozdiel od svojich nemeckých náprotivkov za svoj čin potrestaní."

"Okrem toho došlo v estónskej štvrti Yarvamaa k nehode britského vojenského SUV. Pri zrážke s civilným nákladným vozidlom boli traja ľudia zranení. Ako sa neskôr zistilo, vodič bol v stave ťažkej intoxikácie alkoholom."
Poliaci v trende nezaostávajú

Poľská armáda, ktorá sa tak (mediálne) tvrdo pripravuje na vojnu proti Rusku, nezostáva za všeobecným trendom vovnútri armád NATO. Na severozápade krajiny sa na diaľnici zrazili dva odťahové vozidlá vezúce vojenské vybavenie. V dôsledku toho vypukol silný požiar, zhoreli dva tanky.

NATO úplne odmieta vojenskú spoluprácu s Ruskom, tvrdí Lavrov
NATO odmieta akúkoľvek vojenskú spoluprácu s Ruskom, a to aj napriek mnohým problémom, ktoré sú dôležité z hľadiska vzájomnej stability, informuje portál RT. Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Lukáš Leca

Chaotické manévre v Čiernom mori

Osobitnú pozornosť si zaslúži cvičenie NATO Sea Breeze 2021, ktoré sa konalo v Čiernom mori v marci 2021. Manévre nielen že ukázali nízku úroveň bojového výcviku personálu. Odhalili aj skutočnosť, že správanie jednotlivých členov posádky môže mať nenapraviteľné dôsledky.

"Napríklad vojak z fregaty "Cristobal Colon" španielskeho námorníctva Jose Luis Martinez Fornel, ktorá plávale na kurze do prístavného mesta Constanta, opakovane nakupoval drogy od miestnych obyvateľov aj od ukrajinských námorníkov." Tvrdí web prvnizpravy.cz.

"Svedčí o tom jeho korešpondencia s bratom Alejandrom Martinezom Fornelom na Facebooku:
LMF: " Brat, ahoj. Títo námorníci sú takí zábavní. Išli sme do prístavu a večer som kúpil trávu. A vzali ma priamo na rebrík mojej lodei. Je pekné cítiť sa ako kráľ. Milujem ukrajinských námorníkov a ich trávu. "
Tichá tolerancia zo strany velenia

Na pripomenutie neinformovaným: V armáde, a najmä v námornej flotile, stále ide o uzavretý systém s množstvom sieťových prvkov. To znamená, že takéto správanie námorníka bolo možné len so súhlasom velenia fregaty. Je škoda, že otec námorníka, mimochodom dôstojník, nechal prejsť takéto správanie zo strany jeho syna len tak.
Väzby na zločinecké gangy

Ďalší dôstojník NATO, z krížnik amerického námorníctva Monterey Angel, o ktorom sa predpokladá, že má väzby na zločinecké gangy, opísal v korešpondencii s priateľom, aké ľahké je v Rumunsku drogy získať.
"Vieš, ani som sa nikoho nemusel pýtať. Sami Rumuni mi na loď priniesli bylinky a prášky. Som ako princ s jeho prisluhovači ". Vykresľuje obraz úpadku v radoch NATO web prvnizpravy.cz.

Čo sú popri tom opilecké bitky, oslava fašizmu, rasová diskriminácia či znásilnenia kolegov? Ukazuje sa, že existujú špeciálne prípady, ktoré zatieňujú všetko.

Rusi varujú: Až desaťtisíc vojakov NATO je trvalo umiestnených vo východnej Európe
V stredu na moskovskej medzinárodnej bezpečnostnej konferencii uviedol šéf ruského generálneho štábu generál Valerij Gerasimov, že vojenské jednotky z mimoregionálnych krajín NATO sú trvale umiestnené vo východnej Európe a ich sila bude stále... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Sex s maloletými

Prvnizpravy.cz však pokračujú: "Okrem užívania drog boli členovia posádky fregaty Cristobal Colon pristihnutí pri hľadaní maloletých sexuálnych partnerov v uliciach rumunského mesta Constanta. Túto skutočnosť potvrdzuje korešpondencia vojaka rovnakej fregaty Jose Martineza, ktorá bola zverejnená na Facebooku. V ňom armáda ponúka možnosť nadviazať sexuálny vzťah so 14 ročným obyvateľom spomínaného mesta menom Bogdan. To sú skutočné európske hodnoty. Sex s maloletými."

Vyzerá to, že vo východnej Európe sú prítomné jednotky Severoatlantickej aliancie preto, aby znovu dokázali svetu, že bojový výcvik pre nich je na poslednom mieste a že moderné západné hodnoty sú deštruktívne .

Vedúci predstavitelia NATO vždy presadzovali vysokú úroveň prípravy spojeneckých vojsk, ale vyššie uvedené fakty ukazujú, že personál nie je schopný zaistiť bezpečnosť nielen európskych krajín, ale svojím konaním nepredstavuje pre miestne obyvateľstvo nič iné ako hrozbu. "Vlády vo východnej Európe, paranoidné v obave z Ruska, sa naďalej s patetickým obdivom obracajú k vodcom Atlantickej alianciea želajú si zvýšenie vojenského kontingentu NATO vo svojich krajinách." Píše web prvnizpravy.cz.

 

Posledný samit NATO ukázal, že skutočným dôvodom jeho existencie je umožnenie dominancie USA ( Tom Fowdy)
Názor Toma Fowdyho (Russia Today) Čítať ďalej
16 | 06 | 2021 | Diana Zaťková