Smrť MMA zápasníka Teššíka: Šialené konšpirácie a slová o steroidoch!
09 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Bol v najlepšom veku, denne drel ako kôň, jeho srdce však náhle povedalo dosť! Smrť ešte len 29-ročného zápasníka Michala Teššíka minulý týždeň otriasla celou MMA scénou. Podľa zdrojov Expresu v smrti mladého bitkára hrali nemalú úlohu zakázané látky, ktoré údajne užíval. Ľudia medzitým na sociálnych sieťach špekulujú, že príčinou tragédie je očkovanie proti koronavírusu.

Zápasník Michal Teššík trénoval v preslávenom Spartakus Fight Gyme, ktorého hlavnou tvárou je najznámejší slovenský zápasník Attila Végh. Teššík bol medzi MMA bojovníkmi veľmi obľúbený pre svoj špecifický humor. Mal povesť pohodára, ktorý nepokazí žiadnu zábavu. Na svoj facebookový profil často dával vtipné videá, ktorými bavil svojich priateľov i fanúšikov.

Teššíkovi kamaráti na sociálnych sieťach uviedli, že príčinou smrti bol infarkt. Na internete sa potom začali objavovať dve teórie, prečo k nej došlo. Prvú šíria konšpirátori, podľa ktorých MMA zápasníka "zabila" vakcína proti koronavírusu.

Attila Végh: Výhra nad Karlosom Vémolom aj rakovinou!
Slávny zápasník Attila Végh pred nedávnom porazil v ostro sledovanom súboji českého reprezentanta Karlos Vémola. V rovnakej chvíli sa ale odohrával ešte jeden zápas. 14-ročný Dominik z dediny Obyce, pre ktorého je Attila vzorom, vyhral nad... Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Timotej Dudka

Mohli za to steroidy?

Oveľa reálnejšie však znie možnosť, že zápasníkovo srdce jednoducho nezvládlo brutálne tréningy spojené s dlhodobým užívaním zakázaných látok. Expres.cz hovoril s dvoma ľuďmi, ktorí sa v česko-slovenskom MMA pohybujú dlhodobo. Jedným z nich je aj zápasník, ktorý rovnako ako Teššík zápasil v organizácii XFN. "Zakázané látky užíva zhruba 70 až 80 percent zápasníkov z domácej scény," povedal na plné ústa muž, ktorý si neželal byť menovaný.

"Michala som osobne nepoznal, ale s najväčšou pravdepodobnosťou sypal tiež," domnieva sa zápasník, ktorý tiež vysvetlil, v čom tkvie "kúzlo" užívania zakázaných látok u MMA bojovníkov. "Dá im to hroznú silu, bez toho aby museli nejako viac cvičiť. A tiež agresivitu. Zmení im to tiež kompletne hlavu. Stanú sa z nich beštie, čo chcú len vyhrávať," vysvetlil.

Skutočnosť, že Teššík užíval zakázané látky, Expresu potvrdil aj druhý človek, ktorý sa pohybuje v česko-slovenskom MMA. "Špeciálne slovenskí zápasníci sú tým preslávení. Sype veľká väčšina z nich a čo viem, on nebol výnimkou," uviedol.

Opäť vystrkuje rožky: Dcéra Borisa Kollára oslávila 20. narodeniny s 6-litrovou vodkou a bez nohavičiek! (FOTO)
Oslava 20. narodenín ako sa patrí! Dcéra šéfa parlamentu Borisa Kollára, Alexandra, si so spodnou bielizňou veľkú hlavu nerobí, čím sa pochválila aj na svojom instagramovom účte. Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Tibor Sipos