Krčméry: "Negatívne vplyvy očkovania spoznáme najskôr o päť rokov"
04 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Profesor Vladimír Krčméry dostal v rámci diskusie v spravodajskej televízii TA3 otázku, na ktorej, ako spomenul, sa s redaktorom nedohodli. Musel priznať, že o dlhodobých účinkoch vakcín proti Covid-19 vieme momentálne veľmi málo.



Nedohodnutá otázka

Krčméryho v diskusnej relácii na TA3 zaskočila jedna z otázok redaktora. Ten sa opýtal, ako to je z negatívnym vplyvom očkovania na pôrodnosť, informuje portál inenoviny.sk.

"Hovorí sa o negatívnom vplyve očkovania na pôrodnosť. Riešil sa tam spike proteín a tehotné ženy. Myslíte si, že sa dajú vyvrátiť takéto podozrenia?" opýtal sa redaktor.

"To je dôležitá otázka, tu nejde iba o nás...je to otázka na genealógiu alebo na vplyv na generáciu...ale to budeme vedieť až 5 rokov od wuhanského lockdownu. Odpovede na tieto otázky skôr vedieť nebudeme, ale budeme sa s tým musieť zmieriť," odpovedal profesor.

Advokát Weis: Chirurgické masky a FFP2 deťom škodia, propaganda vám to ale nepovie
Viete čo je "hyperkapnia"? Hromadenie oxidu uhličitého v organizme. Jej pôvodcom sú aj chirurgické rúška a respirátory FFP2. Tvrdí to klinická štúdia, ktorú si môžete prečítať priamo v originále. Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Ivan Brožík

Dopady očkovania dnes nepoznáme

Podľa uniknutých dokumentov z Japonského testu vakcín vyplynulo, že spike proteín sa mesiace po podaní vakcíny hromadí v mnohých orgánoch, jedným z nich sú ženské vaječníky.

Aký to bude mať dopad na deti, ich psychiku, vývin, plodnosť…sa nevie a ako hovorí Krčméry ani sa to nebude vedieť niekoľko rokov.

ThDr. Balák: "Imunitný systém je prijatými opatreniami oslabovaný. Podpísal by sa pod to len ignorant a cynik!"
ThDr. René Balák, PhD tvrdí, že najlepšou formou biomedicínskej obrany je podpora prirodzeného imunitného systému človeka. Opatrenia, ktoré navrhuje vláda, paradoxne imunitu človeka oslabujú. Balák hovorí, že pod opatrenia ktoré na Slovensku máme,... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Petra Demková