Masívne vedľajšie účinky po očkovaní detí teraz aj v Rakúsku. Trpké svedectvo matky dvoch vážne chorých detí (Willi Huber)
08 | 07 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Williho Hubera (Report24)


Očkovací fanatici to chceli vedieť. Faktom odolávajúci minister zdravotníctva Mückstein, Červený kríž, verejnoprávny rozhlas a mnohí ďalší „ženú“ už týždne mládež na očkovanie. Jeho výhody by mali prevažovať nad rizikami.


Matka dvoch detí však teraz v mainstreamovom médiu prelomila svoje mlčanie: Jej 19-ročná dcéra leží v nemocnici so zápalom srdcového svalu a 13-ročný syn je vážne chorý, pripútaný na lôžko. Stalo sa to po očkovaní vakcínou Biontec/Pfizer.


Príde deň, keď sa už nebude dať popierať, čo sa robí deťom. O vážnosti popísaného prípadu a  hrozných obavách rodičov informovalo mainstreamové médium Dolnorakúske správy (NÖN). „Každý, kto pomôže k objasneniu situácie, aspoň čiastočne zmierni ťarchu svojej zodpovednosti za protiprávnu očkovaciu propagandu špeciálne zameranú na deti.


Pfizer dostal od Britov rekordnú pokutu, takmer 100 miliónov eur! Dôvodom bola jeho „nenažratosť“
Spoločnosť Pfizer, zdá sa, nebude mať iba obrovské zisky z očkovania proti koronavírusu, ale dostala i riadne mastnú pokutu. Americkému výrobcovi liekov ju uložili britské úrady. A to vo výške takmer 100 miliónov eur! Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Je čas, aby sa ľudia zobudili, povedali pravdu a už sa viac nepodieľali na pokusoch na deťoch. Willi Huber pripomína, že Svetová zdravotnícka organizácia  (WHO) neuzavrela štúdie na deťoch a stále neodporučila ich očkovanie.



Dve ťažko choré deti v jednej rodine

Podľa správy NÖN sa v uplynulých dňoch udialo toto: Rodina z dolnorakúskeho Marchfeldu išla na očkovanie. Podávala sa vakcína Pfizer/Biontech. Na druhý deň sa 19-ročná dcéra sťažovala sa dýchavičnosť a silné bolesti v oblasti srdca. Na klinike v Mistelbachu jej zistili zlé hodnoty v krvných testoch. Diagnóza: zápal srdcového svalu. Mladé dievča bolo hospitalizované v nemocnici a podrobilo sa vyšetreniu magnetickou rezonanciou.



13-ročný chlapec je pripútaný na lôžko

Vážne ochorel aj 13-ročný chlapec. Aj on sa sťažuje na tlak na hrudi a po prijatí do nemocnice prespal 24 hodín. Je pripútaný na lôžko. Pociťuje slabosť a má silné bolesti hlavy. Aj tie by mohli poukazovať na trombózu.


Willi Huber vyzýva ľudí, aby sa nenechali odradiť lekármi či nemocnicami, ktoré nechcú nič vedieť o vedľajších účinkoch vakcinácie. Škody, ktoré môže napáchať zle stanovená diagnóza, sa už neskôr nedajú napraviť. Ide o ich životy a životy ich blízkych.


Facka mainstreamu - Izrael ako príklad veľkého úspechu očkovania zlyhal, počet infekcií stúpa
04 | 07 | 2021 | Ivan Brožík

Mainstreamové médium priznáva: Deti sa nepodpisujú pod pandémiu koronavírusu, ich očkovanie je experimentálne


Podľa NÖN sa matka oboch detí sťažuje na jednostranné informovanie verejnosti o vážnych vedľajších účinkoch očkovania. Verí, že jej deti skoro vyzdravejú a nebudú mať dlhodobé následky.


Mainstreamové médiá, k akým patrí aj Report24, priznávajú: „Vakcíny síce boli povolené, ale podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) a nemeckej Stálej komisie pre očkovanie (STIKO) nie je všeobecné odporúčanie na očkovanie mládeže. WHO poukazuje na krátky čas štúdií vakcín. Deti sa definitívne nepodpisujú pod pandémiu koronavírusu. Nemožno predvídať dlhodobé následky.“


V tejto súvislosti treba spomenúť aj portál na hlásenie poškodení v súvislosti s očkovaním, ktorý založili právnici, aby mohli obetiam očkovania poskytnúť rady a podniknúť prípadne ďalšie kroky, uzatvárakomentár Willi Huber v Report24.


Mainstream začal hrýzť. Strach z konkurencie alebo koniec monopolu na šírenie ideológií?
Takzvané "mienkotvorné" médiá boli až donedávna v pohode. Tvorili verejnú mienku tak, ako im za to bolo zaplatené. Mali monopol na informácie. A spravili si monopol aj na ľudí, ktorí tie informácie smú podsúvať. A tak boli aj vlastníkmi monopolu na... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Ivan Brožík