Koronavírus sa vracia domov: Wu-chan zaplavujú importované prípady nákazy
08 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Čínska provincia Chu-pej a jej hlavné mesto Wu-chan - miesto pôvodu čínskeho koronavírusu - sú v súčasnosti „ťažko postihnuté importovanými prípadmi“ tejto choroby, informoval v stredu čínsky štátny denník Global Times.



Väčšina z Afganistanu

Čínske ministerstvo zahraničia potvrdilo, že niektorí čínski občania, ktorí sa vrátili z Afganistanu, mali pozitívny test na COVID-19.

"Všetci nakazení boli z prichádzajúcich medzinárodných letov, najmä z Afganistanu," dodal denník s odvolaním sa na údaje zo stredajšej zdravotníckej komisie provincie.

Čínske ministerstvo zahraničných vecí vydalo 7. júla prostredníctvom svojho oficiálneho účtu vyhlásenie, podľa ktorého je niektorým čínskym štátnym príslušníkom, ktorí sa nedávno vrátili z Afganistanu, „diagnostikovaný  COVID-19 s asymptomatickým priebehom“.

Podvod s očkovaním v Indii odhalili iba vďaka tomu, že nikto po „očkovaní“ nemal žiadne vedľajšie účinky a ani nezomrel
Skupina podvodníkov v Indii namiesto skutočnej vakcíny „zaočkovala“ 2 500 ľudí fyziologickým roztokom. Na podvod sa prišlo iba preto, že „očkovaní“ nemali žiadne vedľajšie účinky, ani nikto z nich nezomrel. Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Rodisko koronavírusu Covid-19

"Mnoho obyvateľov špekulovalo, či sú navrátilci súčasťou evakuačného plánu čínskej vlády, ale ministerstvo to bližšie nešpecifikovalo," informuje portál Breitbart.

Afganistan zažil v posledných týždňoch veľký exodus svojich občanov a zahraničných obyvateľov, keď vojenská koalícia Severoatlantickej aliancie (NATO) stiahla svojich vojakov z krajiny.

Wu-chan bolo prvým mestom na svete, ktoré v decembri 2019 nahlásilo nákazu koronavírusom.  Choroba sa  rozšírila po celom svete a úradníci miestnej čínskej komunistickej strany (CCP) reagovali potrestaním ľudí a zdravotníckych pracovníkov vo Wu-chane, ktorí sa snažili varovať verejnosť pred závažnosťou nového koronavírusu.

Pfizer dostal od Britov rekordnú pokutu, takmer 100 miliónov eur! Dôvodom bola jeho „nenažratosť“
Spoločnosť Pfizer, zdá sa, nebude mať iba obrovské zisky z očkovania proti koronavírusu, ale dostala i riadne mastnú pokutu. Americkému výrobcovi liekov ju uložili britské úrady. A to vo výške takmer 100 miliónov eur! Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik